SPIN MASTER Piniginė Gyvūnai Pakabukas 1pak 6067322

-12%
SPIN MASTER Piniginė Gyvūnai Pakabukas 1pak 6067322
Увеличить+
14,99€
16,99€
Экономите: 2,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Pritaikykite savo išvaizdą su Purse Pets Luxey pakabuku.

Šiuose kolekciniuose rankinių pakabukuose (puikios dovanos mergaitėms) yra itin mielų kawaii įkvėptų gyvūnų detalių, madingų apdarų ir išraiškingų lęšių akių, kad jie atrodytų gyvi.

Dėžutėse paslėpta - tai staigmena, kurį Luxey Charms personažą gausite. Išvyniokite pakabuką ir pakreipkite personažą į šoną, kad pamatytumėte, kaip juda jo akys.

Kiekvieno personažo akys turi unikalų raštą, atskleidžiantį jo veržlią asmenybę.

Atraskite tokius gyvūnus kaip vienaragiai, žuvys, drambliai, triušiai ir kt. su tokiais apdarais kaip įterpti blizgučiai, perlamutriniai dažai, blizgantys pelekai, monograminė žvynelinės tekstūra ir kt.

Yra net itin reta metalinio aukso katė, tiekiama su išskirtine Purse Pets pakabuko apyranke, kurią galėsite nešioti.

Kiekvienas stilingas Luxey pakabukas turi metalinę grandinėlę, todėl jį galite prisegti prie Purse Pets rankinės, raktų arba nešioti kaip kuprinės pakabuką.

Kad būtų daugiau staigmenų, Luxey pakabukai atsidaro kaip medalionas ir atskleidžia paslėptą kompaktinį veidrodėlį, kuriame galite akimirksniu pasitikrinti savo išvaizdą, o viduje rasite vietos, kur galėsite laikyti savo brangiausius lobius.

Tarp daugiau nei 12 Luxey žaislų-siurprizų mergaitėms, kuriuos galima rinkti, yra pakabukas kiekvienai nuotaikai, įskaitant retus ir itin retus personažus (kiekvienas žaislas parduodamas atskirai).

Purse Pets interaktyvūs žaislai vaikams yra puikios gimtadienio dovanos, kalėdinės dovanos, smulkmenos ar dovanos 5 metų ir vyresnėms mergaitėms bet kokia proga.

Išreikškite savo stilių ir papildykite savo įvaizdį su Purse Pets Luxey pakabukais.

Siunčiami atsitiktine tvarka. Kaina už 1 vnt.

Pakuotės matmenys: 10x10x5,5 cm

Amžius: 5+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться