COBI Mažieji gyvi gyvūnėliai 26476 Avys

-35%
COBI Mažieji gyvi gyvūnėliai 26476 Avys
Увеличить+
44,99€
68,99€
Экономите: 24,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Naujiena iš žavingo Little Live Pets pasaulio - Avytė, mieliausias ir vilnonis ėriukas, mėgstantis vaikščioti ir šokti. Ji juda ir skleidžia garsus kaip tikra avelė. Vaikščiodamas jis žaismingai vizgina uodegą. Maitinkite, žaiskite ir šokite su savo balta avimi. O po dienos žaidimų pamaitinkite ją buteliuku, kad ji turėtų jėgų naujam žaidimų ratui. Avelė mėgsta būti maitinama iš buteliuko, kai geria, ji skleidžia mieliausius garsus, kai yra soti, ji juokingai burkuoja. Ji turi itin minkštą vilnonį kailį, todėl yra ypač miela ir žavinga. Avytė atgyja skleisdama daugiau nei 25 žavius garsus ir reaguodama. Paspauskite ant jos apykaklės esantį mygtuką, kad perjungtumėte vaikščiojimo režimą į šokio režimą. Avelė turi savo vaikščiojimo pavadėlį. Tiesiog pritvirtinkite jos pavadėlį prie apykaklės ir leiskite jai smagiai pasivaikščioti. Ji gali vaikščioti ir su pavadėliu, ir be jo. Paspauskite ant apykaklės esantį mygtuką, kad persijungtumėte į šokio režimą, tada patapšnokite avelei per nugarą ir stebėkite, kaip ji lengvai šoka pagal savo melodiją. 2 žaislo režimai: priežiūros režimas ir šokio režimas.

Sudėtis: 1 vnt:

  • Sudėtis: avelė,
  • buteliukas,
  • pavadėlis,
  • instrukcijos.

Reikia 3 AA/LR06 baterijų (baterijos pateiktos tik demonstravimo tikslais).

Pakuotės matmenys: 23x23x13,5 cm

Amžius: 5+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться