NICI 47962 Coaty stručio pliušinis talismanas 22cm sėdintis ŽALIA spalva

-24%
NICI 47962 Coaty stručio pliušinis talismanas 22cm sėdintis ŽALIA spalva
Увеличить+
29,99€
38,99€
Экономите: 9,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Coaty, žavus meškiukas su nosimi iš kolekcijos Laukiniai draugai, nepaprastai džiugina savo žavingomis veido išraiškomis, žavingomis NICI sagų akimis ir itin pūkuota įvairių atspalvių pliušine medžiaga - nuo kreminės iki rudų tonų ir sodrios juodos spalvos. Aukštos kokybės meistriškumas ir detalus unikalaus pliušinio meškiuko su nosimi dizainas skatina žaisti ir glaustytis. Pliušinis meškiukas minkštas, su tankia plaukų giraite, ilga nosimi ir tipiškai dryžuota uodega. Coaty yra ištikimas žaidimų draugas vaikų kambaryje ir kantrus palydovas pasivaikščiojimų metu.

Prisijunkite prie NICI laukinių draugų ir leiskitės į nuotykių kupiną kelionę po laukinę gamtą. Tyrinėkite džiungles, patirkite nuotykių savanoje, keliaukite su jais po Pietų Ameriką ir daugelį kitų egzotiškų pasaulio kampelių. Leiskite savo mielam žaidimų draugui ir daugybei prie jo derančių dovanų nukeliauti į svetimus kraštus.

Kolekcija Laukiniai draugai yra NICI Green, tvaraus NICI gaminių pasaulio, dalis. Visuose NICI Green gaminiuose naudojamos beveik išimtinai perdirbtos medžiagos, daugiausia iš PET butelių.

Rekomenduojama skalbti 30 laipsnių temperatūroje, naudojant švelnių audinių programą.

Gaminio ir pakuotės matmenys: 22x10,5x14 cm.

Amžius: 0+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться