L-Toys Interaktyvus šuo ant pavadėlio parūko uodega dainuoja

-12%
L-Toys Interaktyvus šuo ant pavadėlio parūko uodega dainuoja
Увеличить+
29,99€
33,99€
Экономите: 4,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Interaktyvus šuo ant pavadėlio juda uodega dainuoja



Jei jūsų vaikas visada svajojo turėti savo augintinį - juo rūpintis, eiti į ilgus pasivaikščiojimus ir, svarbiausia, kartu žaisti, interaktyvus šuo ant pavadėlio bus puiki idėja. Šis žaislas padės jūsų vaikui išmokti įgūdžių, reikalingų norint turėti savo augintinį. Žaisdamas su pliušiniu šuneliu jis mokysis atsakingumo ir priežiūros, o tai bus labai svarbu ateityje. Žaislas turi daug privalumų - šuo linksmai šoka ir dainuoja, o tai tikrai bus sensacinga pramoga kiekvienam mažyliui.


Raudonai baltas šuo ant pavadėlio pagamintas iš minkštos ir netoksiškos, 100 % ekologiškos medžiagos, kurią labai malonu liesti. Gyvūnas turi dideles tamsias akis, atsikišusią uodegą ir didelę nosį, kuri švelniai blizga. Jį puošia raudona nosinaitė, suteikianti dar daugiau žavesio. Žaislas turi ilgą pavadėlį, pasibaigiantį suktuku, kad vaikas galėtų lengvai valdyti savo šunelį. Dėl šios galimybės žaidimas vaikui atrodo labai realus ir, svarbiausia, įdomus.


Žaislinis šuo supakuotas į spalvingą dėžutę su atviru vitrininiu langeliu. Jis tinka visiems ne jaunesniems kaip 3 metų vaikams. Šuo turi CE sertifikatą, kuris patvirtina, kad jis atitinka Europos Sąjungos direktyvų reikalavimus. Tai labai saugus žaislas, jame nėra aštrių dalių.


Žaislo matmenys:

- šuo: 22 cm x 24 cm x 11 cm,

- pavadėlis: 97 cm.


Pakuotės matmenys:

- 27 cm x 17,5 cm x 19 cm.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 135756
  • Производитель: L-Toys
  • Интерактивный Да
  • Высота в см 24
Комментарии
Вам может понравиться