L-Toys Rožinis juodas guminis kamuolys didelis 23 cm lengvas

-50%
L-Toys Rožinis juodas guminis kamuolys didelis 23 cm lengvas
Увеличить+
2,01€
3,99€
Экономите: 1,98€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Rausvas juodas guminis kamuolys didelis 23 cm lengvas

Šis rožinės spalvos guminis žaislas savo forma ir dydžiu panašus į tradicinį futbolo kamuolį. Jo paviršius lygus ir lankstus, o visa konstrukcija minkšta, todėl jis saugus vaikams ir idealiai tinka žaidimams.

Kamuolys pagamintas iš minkštos gumos, todėl jį malonu liesti ir jis švelnus rankoms. Jo lankstumas leidžia žaidimo metu atlikti įvairius triukus ir sugriebimus.

Šis žaislas išsiskiria nedideliu svoriu. Dėl to jis idealiai tinka vaikams, kurie gali lengvai valdyti kamuolį.

Kamuolį galima naudoti įvairiems žaidimams ir pratimams lauke arba patalpoje. Jis gali pasitarnauti kaip idealus žaislas vaikams mokytis ir tobulinti futbolo įgūdžius arba bendram žaidimui kieme ar žaidimų aikštelėje.

Kamuolys yra ne tik žaislas, bet ir aktyvaus vaikų laisvalaikio ir fizinio pasirengimo ugdymo priemonė. Dėl savo lengvumo ir saugumo tai puikus pasirinkimas šeimoms ir vaikams, norintiems žaisti futbolą nesibaiminant dėl traumų ar pažeidimų.

Kamuolys prieš naudojimą turi būti pripūstas.

Kamuolio skersmuo :

23 cm

Rinkinys tinka 3 metų ir vyresniems vaikams. Gaminys sertifikuotas CE ir atitinka EN71.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 136013
  • Производитель: L-Toys
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться