L-Toys Kūdikių vežimėlio šakinio krautuvo keltuvo judančios dalys Geltonos spalvos

-39%
L-Toys Kūdikių vežimėlio šakinio krautuvo keltuvo judančios dalys Geltonos spalvos
Увеличить+
49,99€
80,99€
Экономите: 31,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Šakinio krautuvo vairuotojas su judančia ranka

Šakinis krautuvas sukurtas atsižvelgiant į visus energingus mažylius, vienu metu esančius keliose vietose. Krautuvas juda labai paprastai - viskas, ką mažasis vairuotojas turi daryti, tai pakaitomis kojomis atsispirti nuo žemės. Vaikiškas krautuvas yra fantastiškas patogumas visiems tėvams, nes leidžia savaitgaliais pasivaikščioti ir keliauti be vežimėlio su savimi.

Vežimėlis pagamintas iš geltono plastiko korpuso su juodais ratų priedais, pasukamu vairu, atlošu ir judančia ranka, pasibaigiančia šakute. Žaislinio automobilio sėdynė pakeliama - po ja yra puodas.

Pateiktos transporto priemonės naudojimas mažyliui kasdien žaidžiant turi didžiulę įtaką jo raidai. Vežimėlis vienu metu palaiko daugelio vaiko kūno dalių koordinaciją, taip pat lavina raumenis ir, kas ne mažiau svarbu, padeda išmokti savarankiškai ir stabiliai vaikščioti. Važinėdamas baltu stumdomu automobiliu vaikas galės suprasti, kas yra greitis, atstumas ar kryptis.

Vaikiška mini transporto priemonė buvo sukurta atkreipiant dėmesį į menkiausias detales, kurios daro didelę įtaką teigiamiems jaunojo vairuotojo jausmams. Tvirta, tačiau lengva ir paprasta konstrukcija užtikrina frontalų smagumą ilgus metus. krautuvo forma ir gamyba iš aukščiausios kokybės medžiagų padidina jo atsparumą pažeidimams, kurie gali atsirasti pašėlusiai žaidžiant.

Vežimėlio matmenys:

80 cm x 28 cm x 36 cm

atstumas nuo sėdynės iki žemės: 23 cm

Komplekto matmenys:

55 cm x 30 cm x 30 cm

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 136106
  • Производитель: L-Toys
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться