L-Toys Ūkio traktoriaus rinkinys 4 dalių spalvotas

-55%
L-Toys Ūkio traktoriaus rinkinys 4 dalių spalvotas
Увеличить+
4,99€
10,99€
Экономите: 6,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Žemės ūkio traktorių rinkinys 4 dalių spalvotas

Tai puikus žaislas mažiesiems žemės ūkio ir žemės ūkio technikos mėgėjams. Traktoriai atrodo labai tikroviškai, todėl vaikai gali pasijusti tikrais ūkininkais!

Jiems būdingos visos detalės. Kiekviena jų turi skirtingą spalvą: šviesiai žalią, tamsiai žalią, oranžinę ir raudoną, o tai paįvairina žaidimą.

Dėl didelių šių traktorių ratų jie pasiruošę įveikti įvairias kliūtis tiek lygioje, tiek nelygioje vietovėje. Judantys elementai, pavyzdžiui, vairas ir kitos detalės, leidžia mažyliams patiems vairuoti ir organizuoti savo ūkininkavimo nuotykius.

Sriegimo pavara - tai funkcija, leidžianti jiems judėti po grindis paprasčiausiu stumtelėjimu. Vaikai gali žaisti, kaip valdyti savo pasėlius ar dirbti ūkyje.

Žaislas pagamintas iš patvaraus plastiko, todėl yra tvirtas ir atsparus pažeidimams. Traktorių matmenys: Traktoriukai yra 12 cm x 8 cm x 7 cm dydžio, todėl idealiai tinka žaisti tiek namuose, tiek lauke.

Tai ne tik žaislas, bet ir galimybė lavinti vaizduotę ir kūrybiškumą žaidžiant ūkiškai. Šis rinkinys - puiki dovana vaikams, kuriuos žavi žemės ūkio technikos ir kaimo gyvenimo pasaulis.

Traktoriaus spalvos:

- tamsiai žalia

- šviesiai žalia

- oranžinė

- raudona

Traktoriaus matmenys:

12 cm x 8 cm x 7 cm

Pakuotės matmenys:

29 cm x 24 cm x 7 cm

Ji turi CE sertifikatą, taip pat atitinka EN71. Žaislas tinka vaikams, vyresniems nei 3 metų amžiaus

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 136277
  • Производитель: L-Toys
  • Тема автомобиля Тракторы
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться