Žaidimų maniežas Lionelo MILLE GREY GREEN

-35%
Žaidimų maniežas Lionelo MILLE GREY GREEN
Увеличить+
84,99€
129,00€
Экономите: 44,01€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Mille Grey Green - tai vaikiška lovytė, sukurta atsižvelgiant į mažylio poreikius. Didelė žaidimų erdvė su spalvingu lavinamuoju kilimėliu garantuoja valandų valandas puikių pramogų. Taip pat yra naujoviškas T25 tankio putų čiužinys, užtikrinantis komfortą žaidimo metu. Žaidimų lovytės šonai pagaminti iš permatomo tinklelio, kuris ne tik užtikrina nuolatinę oro cirkuliaciją ir leidžia tėvams stebėti savo mažylį, bet ir suteikia saugią erdvę kūdikiui mokytis atsistoti ir vaikščioti. Dėl lengvos sulankstymo ir išskleidimo sistemos, kompaktiško dydžio sulankstytas ir komplekte esančio nešiojimo krepšio Mille puikiai tinka pirmosioms kelionėms kartu.

- Žaidimų aikštelė

- Kūdikiui pritaikyta erdvė

- Lengva sulankstymo ir išskleidimo sistema

- Kompaktiškas sulankstytas dydis

- Tinkamo kietumo putų čiužinys

- 3D medžiaga ant čiužinio, turinti sensorinį poveikį

- Integruotas lavinamasis kilimėlis su 4 Velcro žaislais

- Tinklelio šonai

- 2 ratai su stabdžiais

- Apsaugos nuo sulankstymo sistema

- Užrakinamas šoninis įėjimas

- Lengvai valoma medžiaga

Saugumas vaikui ir patogumas tėvams

Tinklelio formos lovytės šonai užtikrina nuolatinę oro cirkuliaciją ir puikų matomumą - tiek smalsiam mažyliui, tiek tėvams, kurie gali patikrinti, ar viskas tvarkoje. Minkšti šonai taip pat suteikia puikią atramą mokantis atsistoti ar vaikščioti - nesant kietų tvirtinimo elementų, sumažėja smūgio rizika nukritus. Paaukštintas pagrindas užtikrina oro cirkuliaciją ir apsaugo mažylį nuo šaltų grindų. Lopšio šonai atidaromi saugiu užraktu, esančiu išorėje, todėl tėvai gali visiškai kontroliuoti erdvę.

Žaidimų erdvė

Dėl įmontuoto lavinamojo kilimėlio lovytė tampa puikia erdve kasdieniams žaidimams. Jame yra 4 Velcro žaislai, kuriuos galima laisvai perstatyti. Spalvingi paveikslėliai, vaizduojantys gyvūnus iš viso pasaulio, lavina vaikų vaizduotę ir skatina savarankišką žaidimą. Didelėje erdvėje galima ne tik atsipalaiduoti, bet ir mokytis stovėti ar žengti pirmuosius žingsnius. 2 ratai su stabdžiais leidžia laisvai judinti lovytę pagal poreikius.

Patogus čiužinys

Komplekte esantis T25 tankio putų čiužinys suteikia patogią ir ergonomišką poilsio vietą. Be to, jis padengtas 3D audiniu, padedančiu lavinti jūsų vaiko sensorinį vystymąsi.

Lengvas sulankstymas ir išskleidimas

Mille taip pat yra gaminys, puikiai tinkantis kelionėms. Lengvai sulankstoma ir išskleidžiama sistema ir kompaktiškas sulankstytos lovytės dydis leidžia lengvai įsidėti ją į automobilį. Taip pat pridedamas specialus kelioninis krepšys.

Visą gyvenimą galiojanti garantija - Lionelo pagalbos programa

Įsigiję bet kurį Lionelo gaminį, pagal Lionelo Assistance programą gausite viso gyvenimo garantiją - be papildomo mokesčio. Į Lionelo Assistance programą taip pat įeina nemokamas remontas nuo durų iki durų ir pakaitinis gaminys aptarnavimo laikotarpiu.

Specifikacijos:

ĮRANGA: RINKINYS:

- žaidimų aikštelė

DIMENSIJOS:

- gaminio baziniai matmenys: 100 x 100 x 76 cm

- dėžės matmenys: 91,5 x 23 x 23 cm

SVORIS:

- grynasis svoris: 9,5 kg

- bendrasis svoris: 10,2 kg

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 140069
  • Производитель: LIONELO
  • Открывающийся бок Есть
  • Аксессуары в комплектации Есть
  • Регулируемая высота дна Нету
  • Тип манежа Квадратный
Комментарии
Вам может понравиться