COBI 2294 Istorinė kolekcija Antrojo pasaulinio karo prancūzų 90 mm priešlėktuvinis šautuvas Canon de 1939 m. Modeliai 217kl

-29%
COBI  2294 Istorinė kolekcija Antrojo pasaulinio karo prancūzų 90 mm priešlėktuvinis šautuvas Canon de 1939 m. Modeliai 217kl
Увеличить+
29,99€
41,99€
Экономите: 12,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Prancūzijos Antrojo pasaulinio karo priešlėktuvinė patranka buvo parengta bendradarbiaujant su Dunkerko muziejumi (Musée Dunkerque 1940), kuris pasakoja jaudinančią Dunkerko gynybos istoriją ir operaciją Dynamo 1940 m. gegužės/birželio mėn. Tai buvo įvykiai, turėję didžiulę įtaką karo veiksmų eigai, o atminimas apie juos tebėra gyvas ne tik muziejuje, istorijos vadovėliuose, bet ir pripažinimą pelniusioje kino ekranizacijoje.

Kruopščiai parengtas 1:35 mastelio Canon de 90 mm Models 1939 rinkinys, kurį sudaro 217 detalių. Surinkta patranka yra 23 cm ilgio ir 14 cm aukščio. Į konstrukciją įeina judančios dalys, pavyzdžiui, patrankos atramos ir vamzdis, ir aukštos kokybės spauda. Rinkinyje taip pat yra 1940 m. uniformą vilkinčio prancūzų artileristo figūrėlė ir lentelė su rinkinio pavadinimu. Apsilankykite 1940 m. Dunkerko muziejuje ir patys įsitikinkite, koks tikslus yra mūsų modelis. Papildykite savo kolekciją ir kurkite istoriją blokas po bloko.

Canon de 90 mm priešlėktuvinė patranka buvo 1926 m. modelio, kuris turėjo labai tikslaus ir patikimo modelio reputaciją, įpėdinė. Prieš karą nedideliais kiekiais buvo gaminama modifikuota versija. Vokiečių pagrobtoms kopijoms buvo suteiktas 9 cm Flak M.39(f) pavadinimas ir jos buvo naudojamos visą karą.

Gaminio savybės:

  • gaminama ES, daugiau kaip 35 metų tradicijas turinčioje įmonėje,
  • atitinka saugos standartus, taikomus gaminiams vaikams,
  • visiškai suderinami su kitų prekės ženklų statybinių kaladėlių modeliais,
  • naudojama tik nuolatinė spauda, nenaudojant lipdukų,
  • aiškios ir intuityvios instrukcijos, pagrįstos piešiniais ir piktogramomis,
  • vardinė lentelė su rinkinio pavadinimu.

Pakuotės turinys:

  • Komplekte yra 217 aukštos kokybės detalių,
  • 1 figūrėlė (prancūzų artileristas).

Pakuotės matmenys: Dydis: 27,5x18x5,5 cm

Modelio matmenys: Dydis: 23x14 cm

Mastelis: 1:35

Amžius: 7+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться