COBI 5734 Istorinė kolekcija Antrojo pasaulinio karo prancūzų naikintuvas Dewoitine D.520 335 plytų

-35%
COBI  5734 Istorinė kolekcija Antrojo pasaulinio karo prancūzų naikintuvas Dewoitine D.520 335 plytų
Увеличить+
44,99€
68,99€
Экономите: 24,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Prancūzijoje pagamintas modernus Antrojo pasaulinio karo naikintuvas. Dewoitine D.520 buvo suprojektuotas ir pagamintas 1938 m. Société nationale des constructions aéronautiques du Midi lėktuvų gamykloje. Lėktuvas Dewoitine D.520 buvo vienvietis vienmotoris naikintuvas, žemas žemasparnis žemasparnis lėktuvas, pagamintas ištisai iš metalo. Jis buvo gaminamas serijomis nuo 1939 m. kovo mėn. Lėktuvo gamyba nenutrūko 1940 m. kapituliavus Prancūzijai. Kiti egzemplioriai buvo gaminami Viši vyriausybei, Liuftvafei ir Italijos, Bulgarijos bei Rumunijos kariuomenėms. Per 1940 m. Vokietijos invaziją Prancūziją gynę lenkų pilotai buvo aprūpinti 26 šio tipo lėktuvais. Iš viso buvo pagaminti apie 755 naikintuvai. Konstrukcija pasirodė esanti tokia gera, kad lėktuvai po karo buvo naudojami iki 1953 m.

Iš 335 COBI statybinių plytų pastatysite tiksliai atkurtą naikintuvą Dewoitine D.520, kurio mastelis 1:32. Istorinis kamufliažas ir žymėjimas (La France de Vichy) atkurti aukštos kokybės atspaudais, kurie nenusitrina net intensyviai naudojant. Modelyje yra judančių elementų, pavyzdžiui, sraigtasparnis, eleronai, atsidaranti kabina ir sulankstomi ratai. Rinkinyje yra prancūzų piloto su deguonies kauke figūrėlė. Visą rinkinį papildo juodas blokinis stendas su modelio vardine lentele.

Lėktuvas puikiai papildo COBI istorinę kolekciją ir yra idealus rinkinys aviacijos entuziastams ir istorijos mėgėjams. Dėl eksponavimo stovo modelis gražiai atrodo ir jaunojo konstruktoriaus kambaryje, ir suaugusio kaladėlių gerbėjo kabinete. Kurkite istoriją blokelis po bloko!

335 aukštos kokybės detalės, pagamintos Europos Sąjungoje, daugiau kaip 35 metų tradicijas turinčioje įmonėje, atitinka saugos standartus, taikomus gaminiams vaikams, visiškai suderinami su kitų prekės ženklų statybinių kaladėlių gaminiais, atspausdintos plytos nesideformuoja ir neblunka žaidimo metu ar veikiant temperatūrai, aiškios ir intuityvios instrukcijos, pagrįstos piešiniais ir piktogramomis, 100 % atspausdintos, be lipdukų, blokų pagrindas lėktuvui, lentelė su rinkinio pavadinimu, piloto figūrėlė, Modelio matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 26 cm (10,2) x 32 cm (12,6) 13 cm (5,1) Amžius nuo 7 metų

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться