COBI 5803 Ginkluotosios pajėgos F-15 Eagle 640 plytų p3

-41%
COBI  5803 Ginkluotosios pajėgos F-15 Eagle 640 plytų p3
Увеличить+
64,99€
109,00€
Экономите: 44,01€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

F-15 Eagle™ yra amerikiečių sunkusis oro erdvės naikintuvas, skirtas operacijoms bet kokiu oru. Jis buvo sukurtas kaip greitas atsakas į sovietų MIG-25 tipo lėktuvo plėtrą ir buvo gaminamas nuo 1970-ųjų pradžios. Iki šiol jų pagaminta daugiau kaip 1 200. Ginkluotę sudaro 20 mm daugiašūvė patranka M61A1/A2 Vulcan ir gausus arsenalas povandeninių valdomų raketų oras-oras ir oras-žemė. Lėktuvas taip pat puikiai tinka tiksliai bombarduoti taikinius. Jis gali nešti laisvai krintančias, lazeriu valdomas, TV, GPS ir kasetines bombas. Jis ne kartą įrodė savo aukštą kovinį veiksmingumą kovose Artimuosiuose Rytuose. JAV jį keičia naujesnės mašinos. Jis vis dar lieka tradicinių JAV sąjungininkų, tarp kurių yra Izraelis, Saudo Arabija, Pietų Korėja ir Japonija, ginkluotėje.

Lėktuvo F-15 Eagle™ modelis buvo sukurtas tik iš COBI konstrukcinių blokų. Naudojant net 590 elementų, pavyko tiksliai atkurti lėktuvo būdingą korpusą masteliu 1:48. Modelis buvo padengtas aukštos kokybės atspaudais, kurie nenusitrina net intensyviai naudojant. Lėktuve įrengta atsidaranti kabina, judantys vairai ir eleronai. Dėl elegantiško eksponavimo stovo su parašo lentele modelis atrodo dar geriau. Šis licencijų rinkinys tikrai bus puiki dovanos idėja bet kokio amžiaus aviacijos ir karybos gerbėjui. Jis vienodai puikiai atrodo elegantiškame kabinete ar paauglio kambaryje.

590 aukštos kokybės detalių, pagamintos ES, daugiau kaip 20 metų tradicijas turinčioje įmonėje, atitinka saugos standartus, taikomus vaikams skirtiems gaminiams, visiškai suderinami su kitų prekės ženklų statybinių kaladėlių gaminiais, atspausdintos plytos nesideformuoja ir neišblunka žaidimo metu ar veikiant temperatūrai, aiškios ir intuityvios instrukcijos, pagrįstos piešiniais ir piktogramomis, 1:48 mastelio lėktuvas stendas ir vardinė lentelė, Pakuotės matmenys: 45 x 30,5 x 6 cm. modelis pagal originalią licenciją

Amžius nuo 7 metų.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться