COBI 3046 Company of Heroes 3rd British Churchill Mk. III tankas 654 plytos

-37%
COBI  3046 Company of Heroes 3rd British Churchill Mk. III tankas 654 plytos
Увеличить+
54,99€
85,99€
Экономите: 31,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Churchill - tai Antrojo pasaulinio karo britų sunkusis pėstininkų tankas. Jis tapo viena iš labiausiai atpažįstamų sąjungininkų transporto priemonių karo metu. Jis buvo daug kartų modifikuotas, jo pagrindu sukurta daug specialių transporto priemonių. Churchill pasirodė esąs sėkminga konstrukcija, vertinama dėl stiprios šarvuotės, žemo silueto ir mobilumo sudėtingoje vietovėje. Žaidime Company of Heroes 3 jis, be kita ko, susiduria su vokiečių Panzer IV, kurį taip pat išleidome savo kolekcijoje!

Rinkinys sukurtas 1:35 masteliu, naudojant 654 COBI kaladėles. Tanke įrengta veikianti vikšrinė trauka, besisukantis bokštelis, judanti patranka ir atidaromas liukas. Rinkinyje yra britų tanko figūrėlė su berete, automatu Sten ir žiūronais. Ant plytų yra aukštos kokybės atspaudai, atspindintys tanko ženklus ir detales, taip pat tanko vado uniformos detalės.

Rinkinys sukurtas skiriant daug dėmesio detalėms ir puikiai papildo populiarią Historical Collection seriją! Istorijos, kaladėlių ir virtualių pramogų gerbėjai čia ras kažką sau!

Modelio matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 21 cm (8,3) x 10 cm (4) x 11,5 cm (4,5)

Pakuotės matmenys: 40x30x6 cm.

Amžius: 9+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться