COBI 24512 Youngtimer Citroen 2CV Charleston 85 plytų p6

-29%
COBI  24512 Youngtimer Citroen 2CV Charleston 85 plytų p6
Увеличить+
19,99€
27,99€
Экономите: 8,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

1949-1990 m. gamintas ir nuolat tobulintas Citroen 2CV tapo prancūzų automobilizmo ikona. Automobilis buvo sukurtas dar prieš karą. Jo sukūrimas siejamas su būtinybe gaminti paprastą ir nebrangų automobilį masėms, vadovaujantis bendrovės direktoriaus Pierreo Boulangerio šūkiu quatre roues sous un parapluie (keturi ratai po skėčiu). Automobilis buvo kuo paprastesnis, ekonomiškas ir juo buvo galima patogiai vežti keturis žmones su bagažu. 1948 m. Paryžiaus salone pakrikštytas bjauriausiu pasaulio automobiliu, nepaisant kritikų vertinimų, jis tapo geismo objektu. Per 41 gamybos metus gamyklose visame pasaulyje buvo pagaminta beveik 4 milijonai šių automobilių. Šiandien šis automobilis turi kultinį statusą ir yra kolekcininkų pamėgtas. 1980 m. buvo išleista speciali kultinio Citroen 2CV versija! Riboto tiražo Charleston buvo pagaminta tik 8 000 egzempliorių! Automobilis išsiskyrė patrauklia savita dvispalve išorės ir vidaus apdaila.

Iš 85 COBI statybinių plytų pastatysite sensacingą 1:35 masteliu atkurtą kultinio Citroen 2CV Charleston modelį. Naudojant specialiai šiam automobiliui sukurtus elementus, kėbulo forma yra maksimaliai artima originalui. Taip pat verti dėmesio visiškai nauji priekiniai žibintai, kurie neabejotinai atsidurs daugelyje COBI istorinės kolekcijos modelių! Automobilyje įrengti 4 judantys ratai ir pagrindinių detalių atspaudai. Citroen yra 11 cm ilgio ir 4,5 cm aukščio. Rinkinyje yra modelio parašo plokštelė ir to laikmečio CITROEN logotipas! Atspausdintoje numerio plokštelėje taip pat nurodytas modelio pavadinimas.

85 aukštos kokybės detalės.

Atitinka vaikams skirtų gaminių saugos standartus.

Visiškai suderinamas su kitų prekės ženklų kaladėlėmis.

Atspausdintos plytos nesideformuoja ir neišbluksta žaidžiant ar veikiamos temperatūros.

Automobilio modelis 1:35 mastelio.

Blokelis su atspausdintu modelio pavadinimu.

Modelio matmenys: 11 cm (4,3) x 4,5 cm (1,8).

Amžius: 6+.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться