COBI 24567 Automobiliai Maserati GranTurismo GT3 Racing 300kl. p3

-33%
COBI  24567 Automobiliai Maserati GranTurismo GT3 Racing 300kl. p3
Увеличить+
44,99€
66,99€
Экономите: 22,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Rinkinys, vaizduojantis Maserati Gran Turismo GT3 Racing lenktynių starto lauką ir techninę įrangą, pagamintas iš COBI kaladėlių 1:35 masteliu. Modelis pagamintas pagal garsaus Italijos automobilių prekės ženklo Maserati licenciją. Šis rinkinys idealiai tinka ir kaip dovana kiekvienam kolekcionieriui bei automobilių sporto gerbėjui, ir kaip puiki pramoga patiems mažiausiems. Rinkinį sudaro starto pozicija, techninio fono elementai, mechaniko figūrėlė ir ralio vairuotojo figūrėlė, taip pat sportinio automobilio Maserati Gran Turismo GT3 Racing modelis.

Dėl specialiai sukurtų plytų, tiksliai atkartojančių kėbulo formas, ir patvarių, spalvingų atspaudų, COBI sukurtos transporto priemonės tiksliai atkartoja tikrų transporto priemonių kėbulą ir kėbulą. Dėl tvirtos konstrukcijos ir judančių ratų su specialiomis guminėmis padangomis automobiliai puikiai tiks kaip žaislas.

300 aukštos kokybės detalių, gaminamos ES, daugiau kaip 20 metų tradicijas turinčioje įmonėje, plytos atitinka vaikams skirtų gaminių saugos standartus, visiškai suderinamos su kitų prekės ženklų statybinių kaladėlių modeliais, atspausdintos plytos nesideformuoja ir neblunka žaidimo metu ar veikiant temperatūrai, aiškios ir intuityvios instrukcijos, pagrįstos piešiniais ir piktogramomis, išleistos pagal originalią Maserati licenciją, judantys ratukai leidžia su modeliu smagiai leisti laiką, dvi figūrėlės: mechanikas ir vairuotojas, automobilio modelis: Maserati Gran Turismo GT3 Racing Dėžutės matmenys (ilgis x plotis x aukštis): 40 x 6 x 30,5 cm

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться