L-Toys Povandeninis laivas 115 vienetų statybos lipdukų

-45%
L-Toys Povandeninis laivas 115 vienetų statybos lipdukų
Увеличить+
4,99€
8,99€
Экономите: 4,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Pavandeninės valties blokai 115 vienetų statybinių lipdukų

Mūsų rinkinys - tai ne tik paprastos kaladėlės; tai kūrybinis nuotykis, leidžiantis tapti savo povandeninio laivo konstruktoriumi.

Rinkinį sudaro net 115 kaladėlių, iš kurių galėsite sukurti įspūdingą povandeninį laivą. Tai ne tik smagi pramoga, bet ir iššūkis, lavinantis rankų darbo įgūdžius, erdvinius gebėjimus ir kūrybiškumą. Savos konstrukcijos statymas yra naudingas procesas, suteikiantis daug džiaugsmo.

Siekiant supaprastinti konstravimą, pridedamas išsamus surinkimo vadovas. Žingsnis po žingsnio pateiktas vadovas leis suprasti konstravimo procesą ir lengvai sukonstruoti povandeninį laivą. Tai puikus pasirinkimas ir jaunesniems konstruktoriams, ir tiems, kurie dar tik pradeda konstruoti.

Papildomas mūsų rinkinio elementas yra lipdukai. Jais galite suteikti savo povandeniniam laivui tikroviškesnę išvaizdą. Tai ne tik dekoratyvinis elementas, bet ir būdas pagerinti žaidimo patirtį. Dabar jūsų konstrukcija atrodys dar įspūdingiau.

Mūsų rinkinys - puiki dovanų idėja konstravimo ir tyrinėjimo mėgėjams. Sukurti savo povandeninį laivą ne tik smagu, bet ir galima lavinti vaizduotę bei techninius įgūdžius. Leiskite sužydėti savo kūrybiškumui ir atraskite žavų povandeninį pasaulį. Mūsų parduotuvėje rasite viską, ko reikia, kad galėtumėte pradėti savo konstravimo nuotykį.

Pakuotės matmenys:

22 cm x 14 cm x 4,5 cm

Ji turi CE sertifikatą, taip pat atitinka EN71. Tinka vyresniems nei 6 metų vaikams.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 135948
  • Производитель: L-Toys
  • возраст Лет: 6+
Комментарии
Вам может понравиться