LEGO 76831 Disney Lightyear susidūrimas su Zurgu

-35%
LEGO 76831 Disney Lightyear susidūrimas su Zurgu
Увеличить+
44,99€
68,99€
Экономите: 24,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Leiskitės į nepaprastą tarpplanetinę kelionę į Disney ir Pixar filmo Buzz Lightyear pasaulį su 7 metų ir vyresniais kosmoso mylėtojais. Tai padaryti padės kūrybinis rinkinys Susidūrimas su Zurgu (76831), su kuriuo mažieji kosmoso reindžeriai galės stoti į mūšį su piktadariu Zurgu ir kartu su Buzzu, Izzy ir katinu Soksiu atgauti kuro elementą.

Linksmybės be galo! Gerbėjai gali iš naujo suvaidinti filmo, kuriame pasakojama apie Buzzo Lightyearo kilmę, scenas. Jie kovos su piktadariu Zurgu, žaislų magnatu su judančiomis rankomis ir kojomis, naudodamiesi Izzy blokų mėtytuvu ir Buzzo riešo lazeriu. Šis kolekcinis konstruktorius taip pat skatina atsisakyti scenarijaus ir kurti savo naujas mūšio istorijas, todėl vaikai sužinos, kad komandinis darbas gali nugalėti piktadarius!

- Smagūs kosminiai mūšiai veiksmo herojams nuo 7 metų - Buzz Lightyear gerbėjai dabar gali skristi į kosmosą ir kartu su Saugotojais nugalėti piktąjį robotą Zurgą.

- Filmo personažai - rinkinyje Susidūrimas su Zurgu (76831) yra dvi minifigūrėlės, įskaitant Disney'aus Buzz Lightyear, LEGO® roboto katino figūrėlę, konstruojamą robotą ir mobilią mechą.

- Dinamiškas mūšis - naudodami įvairius šaunius ginklus, įskaitant riešo lazerį, blasterį ir blokų mėtytuvą, gerbėjai gali padėti sustabdyti Zurgą, kad šis nepavogtų kuro elemento iš Buzzo erdvėlaivio.

- Dovanos idėja gerbėjams nuo 7 metų - gimtadienio dovana kosmoso rekrūtams, kuriems patiko Disney ir Pixar filmas Buzz Lightyear - galutinė Buzz Lightyear gimimo istorija.

- Dinamiška pramoga - blogasis mechas Zurgas, kurį reikia sukonstruoti, yra maždaug 14 cm aukščio ir judantis, todėl atgaivins bet kokį mūšio žaidimą.

- Kosminiai nuotykiai Buzz Lightyear gerbėjams - perkelkite juos į kitą dimensiją ir prisijunkite prie didvyriškojo Buzz'o misijos įvesti tvarką galaktikoje.

- Daugiau tarpgalaktinių pramogų - šis rinkinys derinamas su Zyklop Chase (76830) ir XL-15 erdvėlaivio (76832) modeliais, todėl vaikai gali perkelti filmo veiksmą į savo miegamąjį.

- Visada įtraukiantis žaidimas - LEGO® dovanos vaikams atitinka griežtus pramonės standartus, todėl mažieji gali lengvai paimti, sujungti ir atjungti kaladėles - ir taip yra nuolat nuo 1958 m.

- Ilgaamžiškumas ir patikimumas - mes visais įmanomais būdais testuojame LEGO® konstruktorių žaislus vaikams, kad įsitikintume, jog jie atitinka griežtus vaikų saugos standartus.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться