Enchantimals Enchantimals Felicity Fox lėlė + Flick fox FXM71 FNH22

-29%
Enchantimals Enchantimals Felicity Fox lėlė + Flick fox FXM71 FNH22
Увеличить+
14,99€
20,99€
Экономите: 6,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Leiskitės užburiami žavių Enchantimals™ lėlių ir jų augintinių. Lėlę Felicity Fox™ sieja ypatinga draugystė su jos mylimu augintiniu, lapiuku Flick™. Jie yra neišskiriami ir net atrodo panašiai! Felicity Fox™ (15 cm lėlė) yra gimusi keliautoja, apsirengusi originaliu mėlynu kostiumu su gėlių raštais ir ryškiaspalviais bateliais. Vaikams patiks jos ilgi plaukai ir unikalios detalės, derančios prie jos gyvūnų draugės, pavyzdžiui, pūkuota uodega ir lapės ausys. Lapė Flick™ atrodo žavingai su savo pūkuota uodega ir rausvomis letenėlėmis. Vaikams patiks unikalus ryšys, kuris sieja šiuos du draugus, ir jie pradės kurti savo nuotykius! Surinkite visas lėles ir sukurkite fantastišką Enchantimals™ pasaulį (parduodamos atskirai, jei yra laisvų vietų). Į komplektą įeina lėlė su drabužiais ir gyvūnėlis. Spalvos ir dekoratyviniai elementai gali skirtis.

- Atraskite stebuklingą draugystės ir gamtos galią su šiais žavingais Enchantimals™ personažais!

- Lėlę Felicity Fox™ (15 cm) lydi jos lapė Flick™ - jos yra neišskiriamos ir net atrodo panašiai!

- Vaikams patiks nepakartojamas ryšys, kuris sieja šiuos draugus!

- Kad būtų dar smagiau, drąsioji Felicity Fox™ turi originalią aprangą su nuimamu gėlėtu sijonu ir oranžiniais bateliais.

- Tiek lėlė, tiek lapė Flick™ turi unikalių detalių, skatinančių kurti savo istorijas, pavyzdžiui, lapės ausis ir pūkuotas uodegas.

- Surinkite visas lėles ir sukurkite savo Enchantimals™ pasaulį!

Baterijos: baterijų nereikia

Amžius: nuo 4 metų

Pakuotė (plotis): Dėžutė (dydis): 12,7 cm

Pakuotė (aukštis): Įpakavimas (kiekis (kg): 21,6 cm

Pakuotė (gylis): Dėžutė (talpa): 4,4 cm

Žaislas (plotis): Dydis ((cm) 7 cm

Žaislas (aukštis): Žaislas ((aukštis ((cm)) 17 cm)

Žaislas (gylis): 17 cm: 5 cm

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться