JK Baltas tualetas su veidrodžiu, taburetės stalčiai skandinaviško stiliaus PTP04820

-41%
JK Baltas tualetas su veidrodžiu, taburetės stalčiai skandinaviško stiliaus PTP04820
Увеличить+
79,99€
135,00€
Экономите: 55,01€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Funkcionalus, minimalistinis skandinaviško stiliaus tualetinis staliukas gali tapti puikiu mergaitės kambario aksesuaru. Baltas tualetinis staliukas su apvaliu veidrodžiu, talpiais stalčiais ir patogia taburete puikiai tiks makiažui pasidaryti, plaukams susišukuoti, aprangai susidėlioti ir net dienoraščiui rašyti.
Tualetinis staliukas su dviem talpiais stalčiais, apvaliu veidrodžiu, dideliu stalviršiu ir minkšta šviesiai smėlio spalvos medžiaga apmušta taburete tikriausiai patiks kiekvienai mergaitei. Baldas yra pakankamai didelis, kad tarnautų mažajai persirengėlei ne vienerius metus. Talpiuose stalčiuose lengvai tilps papuošalai, kosmetika, plaukų smeigtukai, plaukų gumytės ir kt. Dauguma mažų mergaičių mėgsta mėgdžioti savo mamas, močiutes, seseris, o turėdama tokį profesionalų tualetinį staliuką maža elegantiška mergaitė galės jaustis ypatinga.;

.

Specifikacija:
- veidrodis, kuriame mažoji mergaitė galės į save pažvelgti
- erdvus viršus visiems reikalingiems aksesuarams, kosmetikai
- lentynėlės reikalingiems daiktams
- talpūs stalčiai kosmetikai, papuošalams, dienoraščiui ir kt.
- patogi minkšta medžiaga apmušta taburetė
- minkšta medžiaga apmušta patogi taburetė
- minimalistinis dizainas
- spalvinė gama balta + medis

Į komplektą įeina:
- tualetinis staliukas
- taburetė
- vaizdinė instrukcija;

Matmenys:
- bendras tualetinio staliuko aukštis 120 cm
- aukštis iki viršaus 75 cm
- veidrodis 38 x 38 cm
- viršus 39 x 80 cm
- stalčiaus dydis. vidus 28 x 25 x 7 cm
- taburetė 36 x 26 x 34 cm (LWH);

Šis tualetinis staliukas - kiekvienos mažos ir didelės mergaitės svajonė. Puikiai pagamintas, dizainas išliks daug gražių žaidimų ir stilių.
Skandinaviškas stilius, kurį jau daugelį metų mėgsta dizaineriai, puikiai tinka bet kokiame minimalistiniame kambaryje. Šiuolaikiniuose namuose vis dažniau atsigręžiama į šio stiliaus baldus, vertinant jų minimalistinį charakterį ir neutralias spalvas. Todėl šis tualetinis staliukas puikiai dera prie šio klimato. Jo paprastas dizainas ir ryškios spalvos leis jam pritapti bet kuriame kambaryje. Baldas pagamintas tik iš medinės MDF plokštės. Baldas surenkamas savarankiškai ir pateikiamas su išsamia vaizdine instrukcija.
"Yokomisiada" parduotuvėje galima įsigyti įvairių medinių žaislų vaikams.

.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться