L-Toys Mėlynos ir rožinės spalvos revolverio ginklo garsų žibintai

-43%
L-Toys Mėlynos ir rožinės spalvos revolverio ginklo garsų žibintai
Увеличить+
3,99€
6,99€
Экономите: 3,00€
Товар есть в магазине пр. Саванорю 178Ф, Вильнюс. Смотреть на карте

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Mėlynos ir rožinės spalvos revolverio pistoleto garsų šviesa

Ginklas kruopščiai sukurtas taip, kad imituotų tikrą revolverį. Išskirtinis jo bruožas - imitacinė šovinių dėtuvė, kuri sukasi, suteikdama žaidimui autentiškumo ir tikroviškumo. Šaudymo garsai, skleidžiami sukant dėtuvę, daro žaidimą dar tikroviškesnį ir įdomesnį.

Rausva ir tamsiai mėlyna spalva suteikia žaislui unikalią išvaizdą, o auksiniai intarpai - prabangos elementą. Dėl šių detalių pistoletas "Revolver" tampa ne tik įdomiu įrankiu žaisti, bet ir patraukliu vizualiniu elementu.

Šis žaislas skatina vaikų vaizduotę, kūrybiškumą ir rankų darbo įgūdžius. Jis taip pat suteikia interaktyvią pramogą, leidžiančią vaikams suvaidinti įvairius scenarijus ir nuotykius. Verta paminėti, kad pistoletas pagamintas iš saugių ir patvarių medžiagų, atsižvelgiant į vaikų ir tėvų pasitenkinimą.

Rausvos ir tamsiai mėlynos spalvos pistoletas "Revolver" yra puikus žaislas mažiesiems tyrinėtojams, mėgstantiems įsijausti į herojų vaidmenį ir suvaidinti mėgstamus scenarijus.

Pistoletas maitinamas dviem 1,5 V AA baterijomis, kurios neįeina į komplektą.

Pistoleto matmenys :

20 cm x 13 cm x 4 cm

Jis turi CE sertifikatą ir taip pat atitinka EN71. Žaislas tinka vaikams nuo 3 metų amžiaus

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 135890
  • Производитель: L-Toys
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться