L-Toys Varikliniai orlaiviai Šviesos ir garso efektai

-45%
L-Toys Varikliniai orlaiviai Šviesos ir garso efektai
Увеличить+
4,99€
8,99€
Экономите: 4,00€
Товар есть в магазине пр. Саванорю 178Ф, Вильнюс. Смотреть на карте

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Kelektyvinis lėktuvas su garso ir šviesos efektais

Pristatytižavūs lėktuvai, skirti smalsiems ir judriems mažyliams. Šis žaislas bus sensacingas labai svarbaus mokymosi skraidyti, o vėliau vaikščioti metu, skatindamas vaiką sekti šviečiančias dangaus mašinos švieseles. Be to, žaisdamas su šiuo spalvingu lėktuvėliu, mažylis lavinsmotorinę koordinaciją, taip pat regos ir lytėjimo pojūtį, mokydamasis taisyklingai elgtis su neįprastų formų daiktais.

Lėktuvėlius galima įsigyti 3 spalvų variantų:

- geltona,

- balta.

Žaislas turi pavarą friction, taip pat turi šviesos ir garso efektus - linksmą melodiją ir kylančio lėktuvo garsą. Manome, kad šių funkcijų derinys su akiai maloniu, spalvingu dizainu paskatins jūsų vaiką žaisti. Lėktuvas pagamintas iš sertifikuotos, mažyliams saugios medžiagos, kuri yra labai patvari ir tvirta. Žaislo konstrukcijoje nėra aštrių, mažyliui pavojingų galų. Įdomu tai, kad dovanojamas lėktuvėlis važiuoja ant grindų, naudodamas pavarą, kuri įmontuota jo ratuose.

Paspalvotas CE sertifikuotas lėktuvėlis sukurtas atsižvelgiant į mažiausius šeimos narius, todėl jo dydis puikiai tiks mažoms vaikų rankutėms.Dėl didelio dydžio šis praktiškas žaislas tilps į vaiko kuprinę ar vežimėlį.

lėktuvo matmenys:

- 6 cm x 14 cm x 13 cm.

Nepamirškite po pirkimo atsiųsti informacijos, kokią spalvą renkatės.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться