Wizarding World Rono projekcinė lazdelė 6064167 Spin Master

-34%
Wizarding World Rono projekcinė lazdelė 6064167 Spin Master
Увеличить+
19,99€
29,99€
Экономите: 10,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Išsikvieskite Patronusą ir treniruokitės burtus su Patrono Rono Weasley projekcine lazdele iš "Wizarding World". Ši 33 cm ilgio lazdelės iš filmo apie Harį Poterį kopija su autentiškomis detalėmis ir apšvietimo funkcija yra privalomas daiktas gerbėjams ir kolekcininkams.

Atkurkite mėgstamas scenas ir iškvieskite Patronusą paspaudę mygtuką. Užkalbėkite tamsiame kambaryje - nukreipkite lazdelę į kietą paviršių, tada paspauskite ir palaikykite mygtuką, kad suaktyvintumėte projekciją. Žaizdelė rankose dreba, nes ji šviečia ir stebuklingai projektuoja Patrono atvaizdą ant paviršiaus.

Rinkitės Hario Poterio, Hermionos Granger ir Rono Weasley projekcines lazdeles (kiekviena parduodama atskirai), kad patirti dar daugiau kerinčių pramogų. Šie kerintys kolekciniai daiktai iš Hario Poterio pasaulio yra puiki dovana vaikams. Jose yra 3 LR44 baterijos.

Jei norite dar daugiau būdų praplėsti savo burtininkų pasaulį, priskirkite jį vieniems iš namų su priskyrimo tiara (parduodama atskirai). Perkelkite iš burtininkų pasaulio žinomą Hario Poterio linksmybę į savo namus su projekcinės lazdelės kopija, kuri leidžia projektuoti savo Patronus.

Pakuotės matmenys: 38x7x6 cm

Amžius: 6+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться