L-Toys Pinigų dėžutė Monetų valgymo šuo Šviesiai ruda

-22%
L-Toys Pinigų dėžutė Monetų valgymo šuo Šviesiai ruda
Увеличить+
14,99€
18,99€
Экономите: 4,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Šalikas monetą valgantis šuo šviesiai rudas

Žaismingas šuo yra labai alkanas ir svajoja apie maistą. Jis negali susilaikyti nevalgęs visko, kas patenka į jo dubenėlį. Įmeskite į jį monetą ir stebėkite, kaip jis ima šerti, godžiai ieškodamas skanėsto. Ši originali interaktyvi kiaulytė taupyklė yra beprecedentiškai įdomi. Judantis šuo padės jūsų vaikui suprasti, kad taupyti pinigus yra labai svarbu ir turi savų privalumų - o naudojant dovanotą taupyklę tai padaryti labai įspūdinga ir smagu;

Šią sensacingą kiaulę taupyklę sudaro didelė dėžutė, kurioje laikomi vaiko pinigai, judantis dubenėlis su anga monetai ir energingas šuo, kuris judina akis, ausis, liežuvį ir uodegą, kartu skleisdamas garsus. Smėlio spalvos dėžutę puošia žodis "Choken-Bako" ir keturi paveikslėliai, o ant dangtelio sėdintis šuo turi šviesiai rožinį liežuvį, tamsiai rudą nosį ir dėmėtą baltos ir rudos spalvos kailį.

Žaislo apačioje yra vieta dviem 1,5 V "AA" tipo baterijoms, kurios reikalingos šuniui paleisti, ir įjungimo / išjungimo jungiklis. Dėžutės priekyje uždėtas dangtelis, kad būtų lengva ištuštinti taupyklę ir sutaupytas lėšas išleisti vaiko svajonei. Žaislas skirtas visiems vyresniems nei 6 metų vaikams ir supakuotas į kartoninę dėžutę su vitrina.

Manome, kad kiaulytė taupyklė yra puikus modernaus dizaino ir daugiafunkciškumo derinys. Kiaulytė ne tik saugos jūsų vaiko pinigus, bet ir puikiai atrodys ant jo rašomojo stalo ar kambaryje, skatindama jį įmesti vieną kitą monetą.

Kiaulytės taupyklės matmenys:

- visa taupyklė: 15 cm x 8 cm x 16,5 cm,
- dėžutė: 15 cm x 8 cm x 6,5 cm,
- šuo: 13 cm x 5 cm x 12 cm.

Pakuotės matmenys:

- 20 cm x 18 cm x 8,5 cm;

.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться