JOK Interaktyvus muzikinis kilimėlis kūdikiui PTP04388

-31%
JOK Interaktyvus muzikinis kilimėlis kūdikiui PTP04388
Увеличить+
24,99€
35,99€
Экономите: 11,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Interaktyvus muzikinis atminties ir vikrumo žaidimas mažiesiems. Iš minkštos medžiagos pagamintas kilimėlis su linksma spalvingų gyvūnų grafika paskatins kiekvieną vaiką suvokti, kokį iššūkį jam teks įveikti spaudant ant kilimėlio esančius šviečiančius elementus.
Žaidėjo užduotis:
- Žaidėjų užduotis - uždėti rankas arba kojas ant kilimėlio valdymo skydelyje nurodyto gyvūno. Visas dėmesys turi būti sutelktas į valdymo skydelį, kuriame nurodytas langelis su gyvūnu, kurį reikia paspausti. Kiekviename lygyje sudėtingumo lygis didėja.
Kontrolės skydelį sudaro ekranas, garsiakalbis ir įjungimo / išjungimo jungiklis. Kilimėlis turi garsumo reguliatorių ir mygtuką "start", kuriuo pradedamas kiekvienas lygis.
Žaidimą gali žaisti daugiau nei vienas žmogus, tada žaidimas bus dar įdomesnis. Tuomet galima pakaitomis atlikti judesius arba pasiskirstyti į komandas.
Žaidimas turi 4 lygius, kuriuose skamba vis greitesnė muzika.
Interaktyvus muzikinis kilimėlis vaikams su gyvūnais ir skaičiais, kiekvienam mažyliui suteiks daug džiaugsmo. Minkštas kilimėlis su skaičiais ir gyvūnais leis vaikui mokytis apie garsus, gyvūnus, mokytis skaičių. Išmanusis, muzikinis kilimėlis skatina kūdikį judėti ir kūrybiškai žaisti. Šis puikus, muzikalus ir judrus žaidimas leis žaisti pagal paties sukurtas melodijas.

Matmenys:
- kilimėlis 74,5 x 64,5 x 0,5 cm
- skydelis 13 x 12,5 x 6 cm
Elektros maitinimas:
- 3 x 1,5 V AA ( į komplektą neįeina)

.

Šokis ant kilimėlio - tai žaidimas, reikalaujantis didelio judesių tikslumo ir akių-rankų koordinacijos. Tai puiki fizinio aktyvumo forma, jungianti muziką ir judesius, kurią galima atlikti vienam arba grupėje. Dėl skirtingų sudėtingumo lygių ir žaidimo režimų šokių kilimėlis idealiai tinka įvairaus lygio žaidėjams - nuo pradedančiųjų iki ekspertųMuzikinis kilimėlis yra puikus pasirinkimas kiekvienam vaikui, mėgstančiam aktyviai leisti laisvalaikį. Žaidžiant su muzikiniu lavinamuoju kilimėliu visada galima itin kūrybiškai kurti ir tobulėti. Jis stimuliuoja pojūčius, lavina vaizduotę, lavina lytėjimo ir klausos pojūčius, taip pat moko vikrumo ir greičio. Interaktyvusis edukacinis kilimėlis yra puiki idėja vystomiesiems žaidimams su tėvais - žaisdami su vaiku galite sukurti nuostabias varžybas, kas greičiau paspaus paveikslėlį. Žaislas supakuotas į spalvingą pakuotę ir puikiai tinka dovanoti. Parduotuvėje "Jokomisiada" rasite platų interaktyvių, muzikinių žaislų mažiems vaikams asortimentą.

Parduotuvėje "Jokomisiada" rasite platų interaktyvių, muzikinių žaislų mažiems vaikams asortimentą.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 122440
  • Производитель: JOK
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться