JOK Kūrybinis rinkinys Patching su deimantais PTP04385

-12%
JOK Kūrybinis rinkinys Patching su deimantais PTP04385
Увеличить+
14,99€
16,99€
Экономите: 2,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Kūrybinių dėlionių rinkinys su deimantais - madingiausias šio sezono kūrybinis žaidimas vaikams. Rinkinys leidžia kurti nuostabius raštus iš pasakiškai spalvotų deimantų. Smagiausia yra išsirinkti tinkamų spalvų deimantus ir specialiu rašikliu perkelti juos ant šablono su klijais. Sudėlioję elementus, gauname gražią spalvingą dekoraciją. Naudojant pridedamas grandinėles raktų žiedui ir rėmeliui, užbaigtus darbus galima padėti, pavyzdžiui, ant stalo, lentynos, pakabinti ant lango ar veidrodžio arba jais papuošti mėgstamą užrašų knygelę, portfelį ar dienoraštį. Mažųjų detalių dėliojimas yra labai įtraukiantis, nes lavina rankų ir akių koordinaciją, moko kantrybės, skatina vaiko kūrybiškumą.;

.

Kaip naudoti:
1. Paruoškite darbo vietą. Atskirkite spalvotus deimantus į atskirus langelius ant padėklo, kad būtų lengviau dirbti.
2. Atskirkite apsauginį folijos sluoksnį nuo trafareto ar lipduko tik prieš pat pradėdami darbą, nes jie padengti lipniu sluoksniu, kuris leidžia deimantams prilipti. Tai neleis išdžiūti likusiam klijų sluoksniui.
3. Rašiklio-aplikatoriaus galiuką įmerkite į vašką (vadinamuosius sausus klijus), dabar deimantas prilips prie jo galiuko ir tokiu būdu lengvai ir tiksliai pritvirtinsite detalę norimoje vietoje.
4. Jei deimantas buvo priklijuotas neteisingai, kol klijų sluoksnis išdžius, deimantus galima nuimti ir vėl priklijuoti toje pačioje vietoje.;

Į rinkinį įeina:
- 2 dideli trafaretai, skirti klijuoti arba kabinti
- 12 raštų blizgių lipdukų
- 7 maišeliai su spalvotais deimantais, maždaug 1000 vnt. (žalias, geltonas, rožinis, mėlynas, violetinis, oranžinis, sidabrinis)
- 2 užspaudžiami kabliukai raktų žiedui
- 2 plastikiniai pagrindai
- plastikinis padėklas spalvoms atskirti
- vaškas
- plunksna/rašiklis/aplikatorius deimantams klijuoti;

5,5 cm x 6 cm
- vaško kubelis: 2 cm x 2 cm
- rašiklis: 12,5 cm
- dėklas: 20,5 cm x 14,5 cm x 1,5 cm
- plastikinis stovas: 7 cm x 2 cm
- siurbtukas: 2,5 cm x 2 cm;


ĮSPĖJIMAS: dėl sudėtyje esančių mažų deimantinių elementų būtina nuolatinė suaugusiųjų priežiūra. Dėl esančių smulkių elementų kyla pavojus nuryti arba užspringti. Dirbdami pasirūpinkite savo saugumu!
"Jokomisiados" parduotuvėje rasite kitų rinkinių su spalvotais klijuojamais deimantais, taip pat daug kitų puikių kūrybinių žaidimų rinkinių vaikams. Rinkinys supakuotas į gražią, linksmą ir spalvingą kartoninę dėžutę.;

.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 131635
  • Производитель: JOK
  • возраст Лет: 6+
Комментарии
Вам может понравиться