L-Toys Didelis akumuliatorinis dulkių siurblys mažajam namų tvarkytojui

-32%
L-Toys Didelis akumuliatorinis dulkių siurblys mažajam namų tvarkytojui
Увеличить+
29,99€
43,99€
Экономите: 14,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Siurblys, kuris ištraukia šiukšles

Žaisliniai valymo reikmenys yra puiki idėja, kuri maloniai paįvairina mokymąsi savarankiškai atlikti namų ruošos darbus. Eksponuojamas dulkių siurblys veikia kaip tikra mašina - susiurbia savo kelyje pasitaikiusius smulkius daiktus, po savęs palikdamas tvarkingą netvarką. Esame įsitikinę, kad jo funkcijos, taip pat garso ir šviesos elementai privers jūsų vaiką pamėgti valymą.

Žaislinis dulkių siurblys sukurtas atsižvelgiant į pačius mažiausius namų ūkio pagalbininkus. Jo dizainas suapvalintas, tačiau apgaulingai panašus į tikro dydžio dulkių siurblį. Šluotuvo spalvų gama labai neutrali - jis patiks ir mergaitėms, ir berniukams. Raudonos ir juodos spalvos įranga turi šviesiai žalios spalvos detalių, taip pat šviečiančių elementų. Valytuve yra įjungimo / išjungimo jungiklis ir maitinimo indikatoriaus lemputė, taip pat lankstus vamzdelis, siurbtukas ir patogi rankena, todėl vaikas žaislą galės lengvai nešiotis pats.

Su valymo įranga pateikiama pakuotė mažų kamuoliukų, kuriuos vaikas gali traukti į valytuvą. Netrukus pasibaigus žaidimui, bunkerį, į kurį jie įkrito, galima ištuštinti ir panaudoti vėlesniam valymui. Vaikišką dulkių siurblį labai lengva valdyti dėl papildomo pasukamo ratuko, esančio po dulkių siurbliu, todėl žaisti su juo tampa labai paprasta. Pateiktas modelis leis mažyliui suvaidinti įvairias scenas, jis taip pat pasitarnaus kaip rekvizitas, kurio dėka vaikas susipažins su buitiniais prietaisais.

Mes esame tikri, kad žaisti namų tvarkymą mažyliui taps tikru malonumu, o ateityje tikrasis valymas bus ne nemaloni prievolė, o su lengvumu atliekama užduotis. Žaislas maitinamas keturiomis AA 1,5 V baterijomis, kurios į komplektą neįeina. Jis pagamintas iš atestuotos, saugios medžiagos, todėl yra labai tvirtas ir ilgaamžis. Jis supakuotas į estetišką ir spalvingą vitrininę dėžutę, todėl puikiai tinka dovanoti. Siurblys tinka visiems vyresniems nei 3 metų vaikams.

Rinkinio elementų matmenys:

- siurblys: 25 cm x 21 cm,

- vamzdelis su siurbtuku:

Pakuotės matmenys:

- 34 cm x 20 cm x 21 cm.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться