Happy family LS8284Q dulkių siurblio ir skalbyklės rinkinys

-14%
Happy family LS8284Q dulkių siurblio ir skalbyklės rinkinys
Увеличить+
19,99€
22,99€
Экономите: 3,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Fantastiškas "Laimingos šeimos" rinkinys su dulkių siurbliu ir skalbimo mašina, kuris tikrai suteiks vaikams daugybę valandų puikios pramogos. Siurblys turi judančius ratukus, įjungimo ir išjungimo jungiklį ir karoliukų talpyklą. Skalbimo mašinoje yra besisukantis būgnas, skalbiklio talpykla, atidaromos durelės ir mygtukas. Pakuotėje taip pat yra speciali siurbimo žarna, dulkių siurblio vamzdis, vamzdžio priedas, dulkių siurblio rankena ir kamuoliukų maišelis. Visi rinkinio elementai yra ryškių, švelnių spalvų. Ir dulkių siurblys, ir skalbimo mašina maitinami baterijomis, todėl jie skleidžia šviesos ir garso efektus. Su šiuo rinkiniu vaikai galės smagiai atlikti namų ruošos darbus. Tai puikus būdas lavinti smulkiąją motoriką ir ugdyti mažylių vaizduotę bei kūrybiškumą. Gaminys įdėtas į langelį ir tinka vaikams nuo 3 metų.Pakuotės turinys: Akumuliatorinė skalbimo mašina, skalbinių krepšys, 4 skalbinių pakabos, akumuliatorinis siurblys, siurblio siurbimo žarna, dulkių siurblio vamzdelis, vamzdžio antgalis, dulkių siurblio rankena, maišelis su kamuoliukais.Baterijos: 4xAA 1,5 V (neįeina į komplektą) Pakuotės matmenys: Dydis: 34x22x9,5 cm Amžius: 3+

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться