"L-Toys" dulkių siurblys su akumuliatoriumi, baltas ir raudonas garsas

-12%
"L-Toys" dulkių siurblys su akumuliatoriumi, baltas ir raudonas garsas
Увеличить+
29,99€
33,99€
Экономите: 4,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Akumuliatorinis dulkių siurblys Baltas ir raudonas garsas ;

Žaisliniai valymo reikmenys - puiki idėja, kaip maloniai paįvairinti mokymąsi savarankiškai atlikti namų ruošos darbus. Eksponuojamas dulkių siurblys veikia kaip tikra mašina - susiurbia smulkius daiktus, kurie atsiduria jo kelyje, ir po savęs palieka tvarkingą netvarką. Esame įsitikinę, kad jo funkcijos, taip pat garso ir šviesos elementai privers jūsų vaiką mėgautis valymu. Skirtas jauniausiems namų ūkio pagalbininkams mokytis pagrindinių namų ruošos darbų ir naudotis buitiniais prietaisais. Didelis dulkių siurblio privalumas - rankena, todėl jį lengva nešiotis iš vienos vietos į kitą. Siurblys turi du įjungimo / išjungimo mygtukus. Įjungtas dulkių siurblys skleidžia garsus, imituojančius tikrų prietaisų veikimą, o viršuje šviečia žalias šviesos diodas, rodantis, kad dulkių siurblys veikia. Universalios žaislo spalvos - raudonos, baltos ir mėlynos derinys - tiks ne tik mergaitėms, bet ir berniukams. ;

Rinkinį sudaro:

- dulkių siurblys,;

- lankstus lankstus vamzdelis su rankena,;;

- plokščias antgalis,;

- plastikinis vamzdelis;



Žaislo sudedamųjų dalių matmenys:

- Dulkių siurbliukas:

. 26 cm x 18 cm x 16 cm ;

- lankstus vamzdelis:

. 58 cm ;

- mėlynas antgalis:

. 15 cm x 7 cm ;


Žaislo pakuotės matmenys:

. 28 cm x 20 cm x 17 cm ;

Žaislas maitinamas 3 AA 1,5 V baterijomis, kurios įdėtos į rožinę žaislo dalį. Siurblio konstrukcija pagaminta iš patvaraus, patvirtinto plastiko. Žaislo konstrukcijoje nėra pavojingų ir aštrių dalių, todėl žaisti labai malonu ir, svarbiausia, patogu. Šis siurbliukas tinka visiems vyresniems nei 3 metų vaikams. Žaislas turi CE sertifikatą ir yra supakuotas į patogią spalvingą dėžutę.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 124385
  • Производитель: L-Toys
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться