JOK 2os Buggy Can-am Maverick visureigis PTP00287

-27%
Бесплатная доставка
JOK 2os Buggy Can-am Maverick visureigis PTP00287
Увеличить+
559,00€
765,00€
Экономите: 206,00€
Этот товар доставим безплатно
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Dviejų vietų visureigis BUGGY Maverick Can-am šiemet yra visiška naujovė kiekvienam mažajam vairuotojui. Sportinis bagis yra dvivietis su patogia sėdyne ir komfortiška pakaba, kuris nuveš jus visur, kur tik reikės. Keturių variklių pavara, taip pat amortizatoriai ir minkšto putplasčio ratai leis patogiai važiuoti bekele.
Dviejų vietų visureigis su 4 x varikliu (4 x 24V - 200W) + akumuliatoriumi (1 x 24V/7Ah) + nuotolinio valdymo pulteliu tėvams 2,4 HGz. ;

Vaikų visureigis pagamintas tik iš tvirto plastiko. Didelis dėmesys skirtas mažiausioms detalėms, pavyzdžiui, saugos diržams, atidaromoms durims, tėvų nuotolinio valdymo pulteliui, muzikos ir šviesos efektams. Automobilį galima valdyti nuotolinio valdymo pulteliu arba, kai vaikas išmoks vairavimo taisykles, galės vairuoti pats.
Automobilio ratai pagaminti iš minkštos EVA medžiagos, kuri užtikrins patogų važiavimą nelygiu paviršiumi.
Dėl 4x4 pavaros automobilis lengvai įveiks įkalnes, nelygumus ar žolę. Lėtas įsibėgėjimas užtikrina sklandų užvedimą, automobilis nešokinėja. Automobilyje galima sutalpinti būtinus kelionės metu reikalingus priedus. Muzikinis modulis su iš anksto įkeltomis linksmomis dainomis užtikrina smagią kelionę. Muzikinio skydelio dėka vairuotojas gali pasirinkti klausytis iš anksto įkeltos muzikos arba savo dainų iš MP3.
Transporto priemonė skirta patiems mažiausiems vaikams ir puikiai tinka kaip gimtadienio dovana ar bet kokia kita proga.;

.

Transporto priemonės specifikacija:
- transporto priemonė užvedama šviečiančiu paleidimo/išjungimo mygtuku (paleidžiamas variklio garsas)
- svirtis, skirta keisti važiavimo pirmyn/atgal kryptį
- žibintų įjungimo/išjungimo jungiklis
- apsaugos mygtukas, skirtas keisti transporto priemonės valdymo parinktį manual/RC
- muzikos skydelis, įskaitant: iš anksto įkeltas smagias dainas, USB įvestį, mini SD kortelę, MP3,
- LED žibintai priekyje + gale
- minkšti EVA ratlankiai
- saugos diržai
- patogi dvivietė sėdynė
- sėdynių reguliavimas priekyje / gale;


Transporto priemonė užvedama užvedimo jungikliu, vaikas sklandžiai juda į priekį. Kelionės nuotykio pradžioje transporto priemonę gali vairuoti tėvai; kai mažasis vairuotojas už vairo jausis užtikrintai, jis galės vairuoti transporto priemonę savarankiškai. Šis jungiklis naudingas ir tada, kai vis dėlto transporto priemonę turi valdyti tėvai. Važiuojant automobilis šviečia, ant vairo yra mygtukai, kuriais galima išjungti šviesas.
Dėl atidaromų durelių vaikas gali lengvai įlipti ir išlipti iš automobilio. Didelis privalumas - galimybė reguliuoti vairuotojo sėdynę.
Automobilyje taip pat galima įrengti savo Mp3 grotuvą, kad vaikas važiuodamas galėtų klausytis mėgstamų dainelių, pasakų ir pan.
Profesionalus automobilis mažajam Smykui.;

Automobilis surenkamas savarankiškai. Automobiliui surinkti reikės:
- vieno pasirinktinai dviejų ponų
- atsuktuvas
- veržliaraktis
- kas nors šlapio ar apynio...
- geri ketinimai
- ir pasitenkinimas iš Viešpaties yra plyta ir įvertinimas moters akyse
- besišypsantis ir patenkintas vaikas
- jei turite klausimų, teikiame profesionalią pagalbą darbo valandomis;

.

Kokybiškiausias, unikalias, nerizikingas ir saugiausias vaikiškas transporto priemones tik iš mūsų parduotuvės;

.


Žaislams suteikiama 12 mėnesių garantija nuo įsigijimo dienos. Garantija netaikoma mechaniniams pažeidimams, atsiradusiems dėl naudojimo klaidų ir natūralaus gaminio nusidėvėjimo.;



Suteikiame garantinį ir pogarantinį aptarnavimą. Vaikų automobilius aptarnaujame garantiniu ir pogarantiniu laikotarpiu.;


Siūlome platų automobilių dalių asortimentą, pavyzdžiui: įvairios talpos akumuliatorius, pavaras, kuriomis varomos transporto priemonės, variklius, nuotolinio valdymo modulius, nuotolinio valdymo pultus, ratukus, jungiklius, jungtis, įkroviklius ir kt.;

.


Užsakymas apdorojamas per 24-48 valandas, pageidaujant prieš išsiunčiant apžiūrime siunčiamą transporto priemonę. Visos transporto priemonės yra naujos, originaliai supakuotos kartoninėje dėžėje, iš dalies surinktos.
Jeigu dėl mūsų kaltės trūksta ar netinkamai veikia transporto priemonės dalis - skubiai išsiunčiame dalį pakeitimui arba pakeičiame visą automobilį - žinoma, be jokių papildomų išlaidų klientui.


Garantuojame profesionalias konsultacijas!
Ar ieškote automobilio savo vaikui? Paskambinkite mums, paaiškinsime skirtumus!
Nuo 2007 m. prekiaujame įvairių tipų vaikiškomis transporto priemonėmis, sukaupę patirties, turime žinių apie siūlomas transporto priemones. Jei ieškote automobilio savo vaikui, skambinkite mums, rašykite el. paštu, mielai patarsime, kokį modelį pasirinkti, kad jis atitiktų Jūsų ir būsimo vairuotojo lūkesčius.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 131410
  • Производитель: JOK
  • Akumuliatoriaus galingumas: 24V
  • Spalva: mix
  • Мощность: 4 x 25W
  • Kоличество мест: 2
  • Дистанционное управление Nera
  • Maksimali apkrova, kg 50
  • Лицензия Kita
  • Тип автомобиля Buggy
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться