L-Toys Jaguar F-Type akumuliatorinis automobilis baltas

-15%
Бесплатная доставка
L-Toys Jaguar F-Type akumuliatorinis automobilis baltas
Увеличить+
229,00€
269,00€
Экономите: 40,00€
Этот товар доставим безплатно
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Baltas "Jaguar F-Type" akumuliatoriui

Pirmasis "Jaguar" su SVR simboliu dabar pasiekiamas jūsų mažajam vairuotojui. Legendinio "Jaguar E-Type" įpėdinis sukurtas taip, kad vairuoti būtų smagu ir įdomu - tai automobilis, atitinkantis tiek jaunųjų vairuotojų, tiek jų tėvų poreikius.

Sportinis automobilis yra licencijuotas "Jaguar" ir turi atpažįstamą "Wildcat" logotipą daugelyje pagrindinių vietų, pavyzdžiui, ant vairo, stebulių dangtelių ir priekinio bei galinio balto kėbulo. Dėl šios licencijos automobilis yra toks pat tobulas kaip ir jo pilno dydžio analogas - vaikiškas "Jaguar F-Type" yra ištobulintas iki smulkiausių detalių, kaip matyti iš pirmo žvilgsnio.

Po sensacingo sportinio automobilio "variklio dangčiu" slypi daugybė komponentų, kurie kartu garantuoja fantastišką pramogą ir džiaugsmą, nutapytą kiekvieno mažylio veide. Miniatiūrinę transporto priemonę varo 2x45 W variklis ir 12V4,5 Ah akumuliatorius, kuris leidžia pasiekti nuo 3 iki 5 km/h greitį. Automobilis turi automatinę pavarų dėžę su trimis greičiais, todėl kiekvienas vairuotojas gali pasirinkti savo įgūdžius atitinkantį greitį.

O kaip atrodo balto "Jaguar F-Type" interjeras? Mažojo vairuotojo laukia paprastas interjeras, kuris neatitraukia dėmesio nuo kelio - F-Type dizaineriai saugumui ir dizainui suteikė vienodą reikšmę. Dviguba vairuotojo sėdynė pagaminta iš tamsaus atspalvio ekologiškos odos ir turi dygsniuotas detales, įkvėptas sportinių sėdynių, esančių suaugusiems skirtoje automobilio versijoje. Tiesiai priešais ją - ergonomiškos formos pasukamas vairas, kuriame yra garso signalas ir muzikos mygtukas, paįvairinantys linksmybes....;

Mažojo vairuotojo automobilio kabina nepalieka abejingų - apšviestas prietaisų skydelis sudaro įspūdį, kad mažasis vairuotojas sėdi tikrame automobilyje. Nepamiršti laikrodžiai ir indikatoriai, imituojantys tachometrą ir spidometrą, taip pat muzikos skydelis kartu su MP3 atkūrimo funkcija. Interjero elementai, sumodeliuoti pagal pilno dydžio automobilio pavyzdį, tokie kaip sportinė išmetimo sistema, tamsintas priekinis stiklas ar automobilio šonus dengiantys LED žibintai, taip pat detalės - raudoni stabdžių suportai, ištraukiamos durų rankenėlės ar versijų žymėjimai - suteikia "Jaguar F-Type" unikalumo ir paverčia jį fenomenu.

Jaguar baltos spalvos skirtas visiems mažyliams, sulaukusiems 3 metų. Tačiau jei norite nustebinti jaunesnį vaiką, turime tam sprendimą - į komplektą įeina 2.4G nuotolinio valdymo pultelis, leidžiantis tėvams ir globėjams valdyti automobilį nuotoliniu būdu. Pasirinkite ryškų "Jaguar F-Type" ir neliksite nusivylę - CE sertifikato ženklas, gamyba iš sertifikuotų aukščiausios kokybės medžiagų ir kruopšti apdaila paliks jūsų mažąjį vairuotoją sužavėtą....;

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 123905
  • Производитель: L-Toys
  • Spalva: balta
  • Akumuliatoriaus galingumas: 12V
  • Мощность: 2 x 45W
  • Kоличество мест: 1
  • Дистанционное управление Yra
  • Maksimali apkrova, kg 30
  • Лицензия Jaguar
  • Тип автомобиля Автомобиль
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться