L-Toys 3D medinės dėlionės vaikams Dėlionių žaidimas Dinozaurai 11 El.

-55%
L-Toys 3D medinės dėlionės vaikams Dėlionių žaidimas Dinozaurai 11 El.
Увеличить+
4,99€
10,99€
Экономите: 6,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Medinė 3D dėlionė vaikams Dėlionių žaidimas Dinozaurai 11 El.

Mūsų medinė lenta - tai unikalus pasiūlymas vaikams, mėgstantiems dinozaurus. Rinkinį sudaro 11 dalių, įskaitant 30 cm x 22 cm x 1 cm dydžio medinę lentą. Lenta yra su grioveliais, todėl joje yra 6 skirtingos dinozaurų formos, prie kurių reikia tiksliai priderinti dėliones. Šios dėlionės skiriasi tiek savo forma, tiek spalva, o tai suteikia žaidimui įdomių pokyčių.

Ši dėlionė ne tik suteikia vaikams pramogą, bet ir lavina jų rankų darbo įgūdžius bei gerina rankų ir akių koordinaciją. Derindami dėliones prie teisingų vietų lentoje, vaikai mokosi spręsti problemas ir lavina loginio mąstymo įgūdžius.

Mūsų medinė dėlionė - tai ne tik puiki pramoga, bet ir edukacinė galimybė susipažinti su dinozaurų pasauliu ir lavinti įgūdžius. Suteikite savo vaikui galimybę leistis į įspūdingą kelionę laiku ir tyrinėti priešistorę su šia dėlione.

Lentelės matmenys:

30 cm x 22 cm x 1 cm

Pakuotės matmenys:

30 cm x 22 cm x 1 cm

Produktas turi CE sertifikatą ir atitinka standartą EN71. Gaminys tinka vyresniems nei 3 metų vaikams.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 135865
  • Производитель: L-Toys
  • возраст Лет: 3+
Комментарии
Вам может понравиться