Fommi Daugkartinio naudojimo šiaudelis dėžutėje mėlynas

-31%
Fommi Daugkartinio naudojimo šiaudelis dėžutėje mėlynas
Увеличить+
6,99€
9,99€
Экономите: 3,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

"Fommi" daugkartinio naudojimo šiaudelis dėžutėje, mėlynas
Katalogo numeris FO5004

Fommi daugkartinio naudojimo šiaudeliai - tai geriamieji šiaudeliai vaikams ir suaugusiesiems. Sukurti tiems, kuriems svarbi ekologija, tačiau juos pamėgs ir tie, kurieómėgsta madingus dalykėlius. Fommi daugkartinio naudojimo šiaudeliai gali būti visada su jumis – kuprinėje, rankinėje, automobilyje. Naudokite jį namuose arba, supakuotą į patogią dėžutę, pasiimkite su savimi į keliones. Pasirinkite ekologišką gaminį ir madingą gyvenimo būdą!
Fommi silikoniniai šiaudeliai yra praktiškas ir patogus sprendimas. Silikonas neturi įtakos vartojamų gėrimų skoniui ar kvapuiów. Jis pasižymi dideliu atsparumu karščiui (nuo – 40 iki 220 laipsnių C) ir kartu lėtai atvėsta ir įkaista, todėl "Fommi" daugkartinio naudojimo šiaudeliai idealiai tinka gerti tiek šaltus, tiek karštus gėrimusów. Jis nenudegins ir nesušals jūsų burnos kaip plieninis šiaudelis. Nesuduš kaip stiklinis šiaudelis. Neįsigers drėgmės ir nesubyrės kaip popierinis šiaudelis. Lanksti medžiaga maloni liesti, praktiška (šiaudelį galima susukti ir supakuoti į mažą dėžutę) ir saugi. Vaikas, kuris mokomas gerti iš puodelio, nekiš šiaudelio į akį ir nekrapštys juo gerklės. Taip pat nereikia nerimauti dėl sveikatos - FOMMI silikoniniuose šiaudeliuose nėra BPA, BPS, ftalatųós, švino, kadmio, gyvsidabrio ir kitų organizmui kenksmingų medžiagų.


Ar žinote, kad…

Vienkartiniai šiaudeliai yra nedraugiški aplinkai. Apskaičiuota, kad iki 2050 m. jūrose ir vandenynuose plastiko bus daugiau nei žuvų! Vien Lenkijoje kasdien panaudojama 3 milijonai šiaudelių! Per metus tai sudaro 1,2 mlrd. šiaudelių, kurie atsiduria šiukšlėse*


Svarstote, kaip išmokyti vaiką gerti iš puodelio? Neįsivaizduojate kolos be šiaudelio? Šventinis gėrimas, geriamas tiesiai iš stiklinės, neturi saldaus tinginio skonio? Jums nereikia keisti savo įpročių. Tiesiog rinkitės "Fommi" daugkartinio naudojimo šiaudelius vietoj vienkartiniųós!

* "Statista" paslaugų sąmatos tyrimas - 2018 m.;

Medžiaga: 100 % silikonas

Vieno šiaudelio matmenys:
- ilgis 20 cm
- skersmuo 0,9 cm

Vieno pakelio matmenys:
- ilgis 8,5 cm
- plotis 6,2 cm
- gylis 2,3 cm

Kaip valyti šiaudelį:

"Fommi" daugkartinio naudojimo šiaudelius lengva palaikyti švarius. Pridėtas šiaudelių valiklis leidžia juos kruopščiai išplauti. Per permatomą medžiagą galite matyti, ar viduje liko nešvarumų. Silikoninius "Fommi" šiaudelius taip pat galima plauti indaplovėje ir sterilizuoti trumpai užvirinus karštame vandenyje (iki 220 laipsnių Celsijaus).
"Fommi" yra prekės ženklas, kuriam svarbi aplinkos apsauga. Jis ieško alternatyvų mūsų planetą teršiantiems produktamsóir kartu siekia didinti josógyventojų aplinkosauginį sąmoningumą. Jis remiasi aukštos kokybės, patogiais naudoti ir  sveikatai saugiais produktais.
 

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться