Pearhead Rėmelis su ID juostos lizdu

-22%
Pearhead Rėmelis su ID juostos lizdu
Увеличить+
24,99€
31,99€
Экономите: 7,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Pearhead rėmelis su ID juostos lizdu
Dalies numeris P63012
.:

Įamžinkite pirmąją dieną, praleistą su savo mažyliu namuose. Sukurkiteórz gražų suvenyrą ir namų interjero puošmeną viename. Baltame mediniame rėme yra speciali vieta identifikavimo juostai. Modernus baltas rėmelis nuostabiai atrodo ir padėtas ant stalo, ir pakabintas ant sienos. Į rėmelį su vieta identifikavimo juostelei telpa 10 x 15 cm dydžio nuotrauka ir standartinė identifikavimo juostelė.  Prie rėmelio pridedamas nušlifuotas nerūgštus kilimėlis užtikrins, kad jūsų mėgstama nuotrauka išliks nepažeista ir neišblukusi daugelį metų.
Rėmelis su vieta apyrankei atgaivins nuostabius prisiminimus apie pirmąsias akimirkas kartu. Jis puikiai tiks kaip dovana būsimiems tėvams, kūdikio sutiktuvių proga.

 Savybės:
- Baltas medinis rėmelis su stiklo stiklu
- dėl pridedamos pakabos lengva pakabinti ant bet kurios sienos
- galimybė pastatyti rėmelį ant stalviršio dėl pridedamo molberto
puikiai tinka kaip dovana kūdikių vakarui - puikiai tinka kaip dovana kūdikio sutiktuvių ar krikštynų proga, taip pat seneliams
- turi specialią vietą ligoninės tapatybės kortelei

Į rinkinį įeina:

- Prabangus baltas rėmelis
- 1 vieta 10 x 15 cm dydžio nuotraukai
- Stovas, leidžiantis rėmelį pastatyti ant stalviršio
- pakabą, leidžiančią rėmelį pakabinti ant bet kurios sienos
- nuožulnus nerūgštus kilimėlis;


Produkto matmenys:
- plotis: 24,1 cm
- aukštis: 24,1 cm
- gylis: 1,9 cm;


Pakuotės matmenys:
- plotis:  24,7 cm
- aukštis: 24,2 cm
- gylis: 2,9 cm


Kompaniją "Pearhead" 1999 m. įkūrė Tom’a Sakaguchi ir Ken’a Berlin, koledžo draugai, tapę verslo partneriais. Tuomet jie pristatė vieną geriausių produktųów originalų rėmelį vaikųóspaudiniams. Po 18 metųóPearhead tapo pasauliniu prekės ženklu, pereinančiu į gyvenimo būdo ir dovanųókategorijas. Jame siūloma daugiau kaip 100 gaminių, skirtų jaunavedžiams, tėvams, kurie nori įamžinti pirmąsias akimirkas su savo kūdikiu, arba keturkojų mylėtojams. Pearhead gaminių galima rasti daugiau nei 1 000 parduotuvių ir 13 šalių. Pagrindinė prekės ženklo misija - kurti originalius, aukštos kokybės gaminius, kad turėtumėte galimybę įamžinti ypatingas savo gyvenimo akimirkas.

 

 

;

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться