Pearhead Rėmelis su vietos draugu

-31%
Pearhead Rėmelis su vietos draugu
Увеличить+
24,99€
35,99€
Экономите: 11,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Rėmelis su perlamutrine galvute ir įspaudu "Space Best Friends Forever"
Katalogo numeris 74010;


Mūsų „Geriausi draugai amžinai” rėmelis puikiai tinka visiems, kurieósavo augintinį laiko kaip šeimos narį. Dažnai vaiko ir augintinio ryšys būna toks stiprus, kad norisi jį įamžinti nuotraukoje. Atminimo rėmelis su vieta letenėlės ir rankos atspaudui yra gražus ir labai išradingas būdasób įamžinti gražiausias vaikystės akimirkas su augintiniu.;

.


Pearhead dekoratyvinį rėmelį labai lengva naudoti, todėl nesijaudinkite dėl viso taikymo proceso. Kartu su juo pateikiamas visas „clean touch” rašalinio spausdinimo rinkinys ir dvi paruoštos naudoti atspausdintos kortelės.;


Efektyviai pakabinkite rėmelį ant sienos dėl dviejų kabliukų. Greitai ir gražiai! Šis rėmelis yra graži puošmena, kuri patrauks jūsų svečių dėmesį. Kruopščiai pagamintas ir originalus.
Rėmelis su atspaudu - puiki dovanos idėja ne tik kūdikio šventei.
Vieta 10x15 cm dydžio nuotraukai;


Produkto matmenys:
- Plotis: 34 cm
- aukštis: 23,20 cm
- gylis: 1,90 cm

Pakuotės matmenys:
- plotis: 34,90 cm
- aukštis: 24,13 cm
- gylis: 2,69 cm


Kompaniją "Pearhead" 1999 m. įkūrė Tom’a Sakaguchi ir Ken’a Berlin, koledžo kambariokai, tapę verslo partneriais. Tuomet jie pristatė vieną geriausių produktųów originalų rėmelį vaikųóspaudiniams. Po 18 metųóPearhead tapo pasauliniu prekės ženklu, pereinančiu į gyvenimo būdo ir dovanųókategorijas. Jis siūlo daugiau kaip 100 gaminių, skirtų medaus mėnesio žmonėms, tėvams, kurie nori įamžinti pirmąsias akimirkas su savo kūdikiu, arba keturkojų mylėtojams. Pearhead gaminių galima rasti daugiau nei 1 000 parduotuvių ir 13 šalių. Pagrindinė prekės ženklo misija - kurti originalius, aukštos kokybės gaminius, kad turėtumėte galimybę įamžinti ypatingas savo gyvenimo akimirkas.

 

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться