Smily Mia Kūdikių kramtukas elnias šviesiai pilkas

-17%
Smily Mia Kūdikių kramtukas elnias šviesiai pilkas
Увеличить+
14,99€
17,99€
Экономите: 3,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Smily Mia Baby Teether Reindeer Light Grey
Katalogo numeris M12032-3
 

Iš malonaus, minkšto ir saugaus maistinio silikono pagamintas kūdikio kramtukas "Šiaurės elnias" sukurtas pagal motinos krūties ir spenelio formą. Jo iškilimai pasižymi skirtingomis tekstūromis, kurios stimuliuoja kūdikio dantenas ir malšina skausmąól, susijusį su dantukų dygimu. Be to, kūdikio kramtuką "Smily Mia" galima atšaldyti šaldiklyje, kad sustiprėtų jo raminamosios savybės. Tai kitas žingsnis po kramtuko "Penguin", kurioós skirtukai buvo lygūs. Kai dygstančių dantukų skausmas sustiprės, pakeiskite raminantį Pingviną į dantenas masažuojantį Elniuką.
.
 
Šiaurinio elnio dizainas panašus į Pingvino dizainą. Tai kramtukas kūdikiams, kurie dar tik mokosi paimti daiktus. Jo specialiai sukurtas dangtelis neleidžia kramtukui iškristi iš kūdikio rankos. Taip veiksmingai lavinama kūdikio smulkioji motorika, o tėvams nereikia kaskart siekti kramtuko ir paduoti jį vaikui, kai jis nukrenta. Šį patogų sprendimą naudoja terapeutai raumenų stiprinimo pratimams ir specialiųjų poreikių turinčių vaikų (pavyzdžiui, neišnešiotų kūdikių arba vaikų, kurių raumenys silpni) motorinei koordinacijai gerinti. Juolab kad mielas "Smily Mia" kramtuko dizainas patraukia mažylio dėmesį, skatina mankštintis ir žaisti. Silikoninis elnio kramtukas taip pat yra puikus būdas mokyti kūdikį čiulpti pirštukusó
.
 
.
Elnio kramtukas yra higieniškas. Jį galima plauti rankomis, indaplovėje ir sterilizuoti. Kad būtų lengviau pasiekti sunkiai pasiekiamas vietas, elnio galva yra nuimama. Kramtuką galima naudoti ir be šio nuimamo dangtelio. Išmanus, praktiškas ir itin funkcionalus sprendimas, idealiai tinkantis dygstant dantims.
.
 
 
 
Galimybės:
.
- Pagaminti iš aukštos kokybės lankstaus maistinio silikono,
- palaiko kūdikio burnos struktūros formavimąsi į sveiką U formą,
- kūdikiui tinkama forma, primenanti mamos krūtį ir spenelį,
didelis ir lankstus. - róve tekstūros, stimuliuojančios kūdikio dantenas ir malšinančios dantukų skausmą,
.
- lengva suimti net kūdikiams,
.
- galima atšaldyti ledoókrosnelėje ir šaldiklyje,
.
- galima plauti indaplovėje,
.
- galima sterilizuoti sterilizatoriuje karštu verdančiu vandeniu ir garais,
.
 

Produkto matmenys:

.
- Plotis 5,3 cm
.
- aukštis 10,3 cm
- ilgis 11,4 cm

Pakuotės matmenys:
- plotis 11 cm
- aukštis 10 cm
- gylis 5,5 cm

Smily Mia - tai lūžio momentas vieno tėčio, kurisóry sukūrė prekės ženklą, pavadintą savo mylimos dukros vardu, gyvenime. Paulius persikėlė į Jungtines Valstijasóir nusprendė įkurti savo įmonę. Kadangi daugiau nei 10 metų dirbo vaikų prekių pramonėje, jis nusprendė savo prekės ženklą skirti vaikams. Taip atsirado "Smily Mia". Kūrimo procesas nebuvo lengvas, nes įgyvendindamas projektą Paulas nuolat dirbo su vaikais. Tačiau jis niekada nepasidavė. Pirmasis "Smily Mia" gaminys buvo kramtukas "Nora narvalas", kurio pavadinimas kilo nuo lėlės Mios pavadinimo. "Tikiuosi, kad "Smily Mia" augs kartu su Mia ir kad vienąódieną galėsiu perduoti ją jai", - sakė Paulas ir pridūrė: - "Jos vardas man primena, kad šis prekės ženklas yra tarsi mano paties vaikas, todėl kiekvienam gaminiui atiduodu savo širdį, kad galėčiau tarnauti kiekvienam vaikui, saugodamas nekaltą ir brangią vaiko šypseną""
 

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться