Alexander Alexander 3D kūrybinis origami rinkinys BABY 2348

-41%
Alexander Alexander 3D kūrybinis origami rinkinys BABY 2348
Увеличить+
5,99€
9,99€
Экономите: 4,00€
Товар есть в магазине пр. Саванорю 178Ф, Вильнюс. Смотреть на карте

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

ORIGAMI 3D - SPIDER - tai dėlionės pasiūlymas vaikams nuo 8 metų amžiaus. Rinkinį sudaro 149 detalės, iš kurių galima surinkti vorą.
Origami turi teigiamą poveikį vaikų vystymuisi, skatina jų augimą ir mąstymą. Popieriaus lankstymo menas turi platų terapinį poveikį, kuris dažniausiai naudojamas su vaikais, taip pat su paaugliais ir suaugusiaisiais. Naudojant patentuotą formą su aiškiai įspausta lankstymo linija, trimis paprastais judesiais galime pasidaryti pagrindinį modulį, iš kurio vėliau sukursime šedevrą. Visi moduliai surenkami vienodai, o tada sujungiami be klijų ir suformuoja figūrėlę.

Komplektas pateikiamas su labai išsamiomis instrukcijomis, kurios žingsnis po žingsnio supažindina su kūrimo procesu. Tiems, kurie mokosi vizualiai, taip pat sukurta vaizdo instrukcija, kurioje pati "San San Oo" serijos dizainerė demonstruoja įvairius modelio surinkimo žingsnius.

Nereikia klijų!
Nereikia pjaustyti!
Video instrukcija!
Peržiūrėkite instrukcijos vaizdo įrašą parduotuvės "Yokomisiada" svetainėje.

Sulankstyto voriuko matmenys 15 x 10 x 4 cm
Sunkumo lygis: 3/12

Į rinkinį įeina:
- popierinės detalės - 149 vienetai
- instrukcija - 1 vienetas

.

Origami 3D voras - tai ne tik puiki pramoga, bet ir unikali idėja dovanai ar namų puošmena. Origami 3D - tai kūrybinių rinkinių serija, skirta savarankiškai kurti trimates popierines skulptūras. Parduotuvėje "Jokomisiada" galima įsigyti įvairių origami dėlionių.
Rinkinys supakuotas į spalvingą dėžutę.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 122332
  • Производитель: Alexander
  • возраст Лет: 8+
Комментарии
Вам может понравиться