Petit Collage Dramblio traukimas

-17%
Petit Collage Dramblio traukimas
Увеличить+
19,99€
23,99€
Экономите: 4,00€

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Petit Collage Pulling Elephant Elephant
Katalogo numeris WPT-Elephant

Medinis traukiamas dramblys yra klasikinis modernaus dizaino žaislas. Jis tikrai paskatins Mažylį žengti pirmuosius žingsniusów. Pasiimdamas šį mielą drambliuką su savimi pasivaikščioti, vaikas galės stebėti, kaip jis šokinėja ir siūbuoja. O raudonos drambliuko ausys juda pirmyn ir atgal. Pagamintas iš FSC sertifikuotos medienos, netoksiškų dažų ir vandens pagrindo lako. Pridedama natūralios medvilnės virvelė traukimui. Tai bus puikus jūsų vaiko palydovas pasivaikščiojimųós ir žaidimų namuose metu.

Savybės:
- Pagamintas iš FSC sertifikuotos medienos, netoksiškų dažų ir vandens pagrindo lako
- turi natūralios medvilnės traukiamą virvelę

- atitinka CPSIA, ASTM ir CE standartus

Dramblio matmenys:
- ilgis 16,5 cm
- aukštis 13 cm
- plotis 6,5 cm

Įpakavimo matmenys:
- plotis 21 cm
- aukštis 17 cm
- gylis 7,5 cm

Petit Collage - tai Lorenos Siminovič, kurióra 2006 m. sugalvojo šią liniją su savitais rankų darbo koliažais ant medžio, kūrinys. Tai, kas prasidėjo nuo paprastų koliažų, vėliau tapo gyvybinga kolekcija, mėgstama visame pasaulyje. Apie Loreną rašė Martha Stewart Show, The New York Times, San Francisco Chronicle, Dwell Magazine ir populiarūs tinklaraščiai Oh Joy, Decor8, Design * Sponge ir Design Mom. Lorena yra kilusi iš Buenos Airių. Ji gyvena San Franciske su vyru ir córka meno kūriniais pripildytame name ant kalvos ir dirba šviesioje, saulėtoje studijoje su savo svajonių šešių asmenų komanda.

Petit Collage derina šiuolaikinę estetiką su tvarumo kriterijais ir kuria drąsius, apgalvotus gaminius, kurieóįkvepia mažus vaikus. Kalifornijos studijoje sukurti gražūs, akiai malonūs ir patogūs naudoti gaminiai, kuriuosómėgsta ir vaikai, ir jų tėvai. Pirmasis "Petit Collage" gaminys buvo rankų darbo koliažas, pagamintas iš perdirbtųómedžiagų. Šis gaminys įkvėpė ne tik įmonės pavadinimą, bet ir tvarumo etosą. Praėjus dešimčiai metų póer, jie vis dar kruopščiai renkasi medžiagas, kurias naudoja - nuo perdirbto kartono iki FSC sertifikuotos medienos ir sojos pagrindu pagamintų dažų. Jie vengia plastiko. Gaminiai sukurti atsižvelgiant į mūsų vaikų ir planetos sveikatą. Gaminiai parduodami visame pasaulyje, patikimose parduotuvėse, įskaitant "Anthropologie", "Barnes &; Noble", "Whole Foods" ir tūkstančius nepriklausomų specializuotų parduotuvių 

.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться