Sportinis vežimėlis Lionelo NATT

189,00€
239,00€
Экономите: 50,00€
Этот товар доставим безплатно

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Lionelo Natt vežimėlis

Rinkdami vaikui vežimėlį tėvai svajoja apie tokį, kuris būtų ne tik patogus jų mažyliui ir lengvai valdomas, bet ir tarnautų kelerius metus. Atsižvelgdami į tai, sukūrėme Lionelo Natt Black Onyx vežimėlį, kuris tinka vaikams nuo gimimo iki maždaug 4 metų.

Saugi ir patogi sėdynė

Kartu su Lionelo Natt Black Onyx vežimėliu komplekte rasite UPF50+ įrengtą XXL stogelį, kuris apsaugos jūsų mažylį permainingu oru. Mažojo keliautojo saugumą užtikrina 5 taškų saugos diržai su dangteliais ir jų ilgio bei aukščio reguliavimas 2 padėtimis. Naudodamiesi patogiu dirželiu, turite galimybę tolygiai reguliuoti atlošo pasvirimą iki 92 cm atsilenkimo padėties. Vaikiškas vežimėlis Lionelo Natt Black Onyx turi patogų kojų atramą su 5 pakopų reguliavimu, o galvos juosta apsaugo vaiką nuo kritimo. Kėdutė yra nukreipta į priekį ir tinka vaikams iki 22 kg svorio.

Manevringas vežimėlis, pritaikytas visiems orams

Natt modelyje sumontuoti pompiniai, dideli bekelės ratai su giliu protektoriumi, kad vežimėlis būtų patogus ir gerai valdomas bet kokiomis sąlygomis. Priekiniai ratai yra pasukami 360' kampu su galimybe juos užfiksuoti, kad būtų galima važiuoti tiesiai. Vežimėlio priekis ir galas puikiai amortizuojami, kad būtų galima be vargo važiuoti sudėtingesnėmis sąlygomis. Centrinis kojinis stabdys pasirūpins saugiu sustojimu.

Greitas ir lengvas sulankstymas

Sulankstymo mechanizmą labai patogu ir lengva naudoti. Visiškai sulankstomas kartu su sėdyne, o sulankstytas vežimėlis stovi vertikaliai ir be problemų saugomas.

Daugiau funkcijų ir naudingų priedų

Patogią tėvų rankeną galima reguliuoti 11 skirtingų lygių - nuo 75 cm iki 113 cm. Po vežimėliu yra didelis, talpus krepšys, į kurį galima sudėti kasdienius pirkinius.

Šviesą atspindintys elementai užtikrins, kad būtumėte matomi net sutemus. Komplekte rasite praktiškų priedų, tokių kaip kojų užklotas, tinklelis nuo uodų ir puodelio laikiklis.

Pakaba: visi ratai

Papildoma įranga: vežimėlio diržai, kojų uždangalas, tinklelis nuo uodų, puodelio laikiklis

Atspindintys elementai: Taip

UV filtrai: Taip:

Stabdžiai: valdomi kojomis

Pirkinių krepšelis: užrakinamas

Ratukų skaičius: 4

Dviejų krypčių vežimėlio tvirtinimo galimybė: Ne

Automobilinės kėdutės tvirtinimo galimybė: Ne

Užrakinami ratai, kad būtų galima važiuoti tiesiai: taip

Sėdynės posvyrio reguliavimas: Taip

Rankenos reguliavimas: sulenkiama

Reguliuojama atrama kojoms: Taip

Ratų tipas: pripučiami

Sulankstomas kartu su sėdyne: Taip

Rėmas: aliuminis

Nuimamas apmušalas skalbimui: -

Sėdynės tipas: Tradicinis

Sulankstymo tipas: plokščias

Svoris (kg): 11

MATMENYS (CM)

IŠMATAVIMAI SULANKSTYTI

Plotis (cm) sulenkus: 56

Sulankstytas ilgis (cm): 35

Aukštis sulankstytas (cm): 90

Didžiausia apkrova (kg): 22

Prekių ilgis (cm): 94

Krovinio plotis centimetrais: 94 56

Krovinio aukštis centimetrais: 56 cm: 120

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Комментарии
Вам может понравиться