Automobilinė saugos kėdutė Lionelo LEVI ONE I-SIZE 9-36 kg

94,99€
139,00€
Экономите: 44,01€
Этот товар доставим безплатно

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Lionelo Levi One I dydžio automobilinė kėdutė 76-150 cm

Lionelo Levi One i-Size Pink Rose - tai automobilinė kėdutė, atitinkanti griežtą R129 standartą, kuris užtikrina aukščiausią saugumo lygį. Šis gaminys skirtas 76-150 cm ūgio vaikams ir yra skirtas montuoti FWF - į priekį. Kėdutės galvos atrama sutvirtinta Memory Foam putomis, kurios puikiai sugeria spaudimą, kad apsaugotų galvos ir kaklo sritį, stuburą. Kėdutė Levi One i-Size montuojama naudojant automobilio diržus, todėl tinka bet kokio modelio automobiliui. Dėl 10 padėčių galvos atramos reguliavimo ir plačios sėdynės su stiprintuvo pagalvėle kėdutė auga kartu su jūsų vaiku. Be to, atlošą galima nuimti, kad būtų patogu laikyti.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

Atitinka i-Size standartą

Universalus tvirtinimas prie automobilio diržo

Sėdynių montavimas: Sėdynės padėtis: į priekį

Saugos diržai: Saugos diržai: 5 taškų: 5 taškų

Aukščio diapazonas: 76-150 cm

10 pakopų galvos atramos reguliavimas

Mažinantis įdėklas su Dri-Seat technologija

Galvos atrama, sustiprinta Memory Foam putomis

Aukščiausias saugos standartas

Levi One i-Size yra automobilinė kėdutė, pagaminta pagal griežtą i-Size standartą. Naujojoje homologacijoje ypatingas dėmesys skiriamas pažangiai šoninei apsaugai ir sustiprintai galvos atramai, t. y. sprendimams, kurie gerokai padidina saugumą. Sėdynės veiksmingumas taip pat buvo patvirtintas daugybe susidūrimo bandymų - priekinių, šoninių ir galinių. Specialios žalios gairės nurodo teisingą montavimo būdą. Galvos atrama sutvirtinta Memory Foam putomis, kad puikiai sugertų spaudimą ir apsaugotų galvos ir kaklo sritį bei stuburą.

Universalus montavimas

Sėdynė Levi One i-Size skirta montuoti FWF, t. y. atsukta į priekį. 76-105 cm ūgio grupėje kėdutė montuojama naudojant automobilio saugos diržus ir 5 taškų saugos diržus, o 100-150 cm ūgio grupėje vaikas tvirtinamas tik automobilio saugos diržais. Kėdutė tinka visiems automobilių modeliams. Patogūs porankiai užtikrina, kad saugos diržai išliktų tinkamoje padėtyje.

Auga kartu su vaiku

Dėl 10 padėčių galvos atramos reguliavimo kėdutė pritaikoma prie augančio vaiko poreikių. Kad būtų lengviau naudoti kasdien, galvos atramos reguliavimas integruotas į diržus. Plati sėdynė su minkštu EPE putplasčiu užtikrina patogumą net ilgiausiose kelionėse, o kėdutė su Dri-Seat sistema užtikrina anatomiškai taisyklingą mažiausių vaikų padėtį.

Išplėsti aprašymą

Techninės savybės

Techninės specifikacijos

Montavimo kryptis

Į priekį

Montavimo būdas

Diržai

Reguliuojami komponentai

Galvos atrama 10 laipsnių reguliavimo

Papildomos funkcijos

Galvos atlošas sutvirtintas atminties putomis, Atlošas gali būti nuimamas

Kiti parametrai

Sauga

5 taškų saugos diržai

Pridedami priedai

Dri-Seat technologijos mažinamasis įdėklas

Standartai ir sertifikatai

ECE R129

Garantija

Visą gyvenimą

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 140047
  • Производитель: LIONELO
  • Якорный крючок Top Tether Нет
  • Крепление ISOFIX Нет
Комментарии