Lova Magna Namelis Montessori D2 White

-18%
Nemokamas pristatymas
Lova Magna Namelis Montessori D2 White
Padidinti+
169,00€
205,00€
Sutaupote: 36,00€
Ši prekė yra parduotuvėje Kalvarijų g. 151, Vilnius. Žiūrėti žemėlapyje
Šią prekę pristatysime nemokamai

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Lova vaikams, imituojanti namelį, yra daugelio vaikų svajonių išsipildymas;

Baldas pasižymi unikaliu stiliumi ir našumu, užtikrinančiu naudojimo saugumą bei poilsio komfortą;

Baldai gaminami naudojant geriausios rūšies pušis ir trigubą dažymą ekologišku laku;

Groteles sudaro 10 elastingų (sulenktų) beržo juostų, sujungtų apmušalų juostele;

Visos dažymo medžiagos yra sertifikuotos Nacionalinio higienos instituto;

Čiužinys į komplektaciją neįeina;

Vidiniai matmenys (čiužinio): 160x80 cm;

Išoriniai matmenys: 166x88 cm;

Lovos aukštis: 120 cm.

PASTABA. Papildomai galima užsakyti bortelį šiai lovai.

 

Medikės ir pedagogės Marijos Montessori metodika skatina vaiko savarankiškumą. Vienas iš būdų – nuo žemės beveik nepakilusi lova, į kurią vaikas gali pats įlipti ir išlipti.Marija Montessori (1870-1952) – italų medikė ir pedagogė sukūrusi ir ištobulinusi Montessori ugdymo metodą. Šis metodas skatina vaikų savarankiškumą, asmenybės tobulėjimą, ragina atsižvelgti į vaiko individualius poreikius ir pastebėti „jautrumo periodus“, kuomet vaikas yra išskirtinai imlus specifinei informacijai.

Montessori metodo šalininkai siūlo vaiką guldyti ne į aukštą, uždarą lovelę su virbais, o į vos nuo žemės pakilusią lovą, kurią sudaro tik čiužinio grotelės, plonytis medžio pagrindas ar tiesiog šilumą sulaikančios medžiagos stačiakampis ir čiužinys.

Taip pat populiaru lovos rėmą padaryti namelio formos – tai nėra būtina, tačiau suteikia lovai aiškesnes ribas, ant rėmo galima pakabinti baldakimą, žaisliukus, lemputes.

Montessori lovos nauda

  • Judėjimo laisvė. Mažylis gali pats įlipti ir išlipti iš lovelės, kai to užsinori. Teigiama, kad galimybę tyrinėti pasaulį turinčių vaikų raida spartesnė, jie anksčiau apsiverčia, pradeda šliaužti ir eiti, nes yra motyvuojami lengviau pasiekiamos aplinkos.
  • Pasitikėjimas savimi. Vaikas turi galimybę susidoroti su įvairiais iššūkiais, o tai padeda jam jaustis drąsiau susidūrus su naujovėmis. Naktį išsigandusiam vaikui nereikia šauktis tėvų, jis gali pats pas juos nueiti, o anksčiau pabudus netenka nuobodžiauti „įkalintam“ lovelėje su virbais, vaikas gali išlipti, pasiimti žaislų (jie, remiantis Montessori metodu, turėtų būti vaikui pasiekiamame aukštyje).
  • Savarankiškumas. Vaikas nuo pat mažumės įgalinamas pats priimti sprendimus ir juos įvykdyti. Savarankiškai atsikeliantis ir atsigulantis, žaislų galintis pasiimti vaikas įpranta pabūti vienas, pats save užimti, jam nereikia nuolat prašyti tėvelių pagalbos ir dėmesio. Montessori metodas taip pat skatina vaiką rūpintis savo aplinka, pavyzdžiui, vaikas pratinamas pats pasikloti savo žemai esančią lovelę.
  • Pagarba vaiko poreikiams. Vaikui leidžiama pačiam kurti dienos ritmą ir įsiklausyti į savo organizmą. Jis gali natūraliai pabusti, pasirinkti, kada norės keltis ir užsiimti savo veikla, o kada vėl grįžti į lovą ir įsitaisyti pogulio.
  • Betarpiškas bendravimas su vaiku. Montessori lova suteikia galimybę tėvams prigulti šalia ir paskaityti pasaką, pažaisti, pamaitinti ar pažindyti vaiką, prisiglausti ir paguosti, jeigu jis serga ar yra nuliūdęs. Primigusio vaiko nereikia niekur perkelti, tėvai gali tiesiog švelniai išslinkti ir grįžti į savo lovą. Vaikas turi savo erdvę, tačiau yra lengvai pasiekiamas, o tai suteikia daugiau saugumo.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 83121
  • Gamintojas: Magnat
  • Matmenys cm: 160x80
  • Vietų skaičius: 1
  • Stalčius: nėra
  • Medžiaga: Mediena+MDF
  • Lovytės plotis, cm 80
  • Lovytės ilgis, cm 160
  • Komplekte čiužinys: nėra
  • Lovos tipas: Lovos nameliai
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti