Sodo suoliukas-dėže žaislams Step2

-20%
Nemokamas pristatymas
Sodo suoliukas-dėže žaislams Step2
Padidinti+
469,00€
585,00€
Sutaupote: 116,00€
Šią prekę pristatysime nemokamai
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Sodo suoliukas su vieta žaislams susidėti;

Aukštas atlošas;

Porankiai;

Modernus dizainas;

Bus puiki sodo puošmena;

Leis palaikyti tvarka sode;

Didžiausia apkrova 180 kg;

Step2 yra viena didžiausių žaislus gaminančių ir platinančių Amerikos bendrovių, esanti Streetsboro mieste, Ohajo valstijoje. STEP2 savo pasiūlyme gamina ikimokyklinio ir priešmokyklinio amžiaus vaikams sodo ir namų žaislus, tokius kaip: smėlio dėžės ir žaidimų aikštelės, taip pat automobiliai ir pasivažinėjimai. STEP2 įkūrėjai įgijo savo patirties korporacijoje Little Takes, būtent tai jiems leidžia kurti aukščiausios klasės produktus. STEP2 produktai pasižymi aukšta kokybe, taip pat aukščiausiu saugumu ir ilgaamžiškumu. STEP2 prekės ženklas yra visapusiško vaiko vystymosi garantas.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti