Vonios žaislas YOOKIDOO Ančiukas-ugniagesys

-31%
Vonios žaislas YOOKIDOO Ančiukas-ugniagesys
Увеличить+
34,99€
49,99€
Экономите: 15,00€
Распродано

Почему покупать у нас?

Гарантия лучшей цены:
Мы работаем напрямую с производителями
У нас нет магазинов, содержание которых очень дорогостоящее
Мы обслужили более 50 000 клиентов
Возможность оплатить заказ наличными при получении товара

Описание товара

Yookidoo savo stimuliuojančiais, interaktyviais ir inovatyviais produktais siūlo visiškai naują požiūrį į žaidimą ir mokymąsi. Yookidoo asortimente – naujos produktų kategorijos, tapusios bestseleriais visame pasaulyje. Yookidoo žaislai – tai linksmybės, pramoga, tyrinėjimai ir atradimai. Reaktyviniu greičiu vonioje plaukiojantis ančiukas maudynes pavers tikru malonumu! Rinkinyje yra 15 ugniagesių tematikos aksesuarų ir priedų, kuriuos derindamas ir keisdamas mažylis ančiukui sukurs vis kitokį įvaizdį. Ančiukui plaukiant, jis šaudo vandens srovę. Sukinėkite ančiuko patranką ir kojas ir reguliuokite jo plaukimo kryptį! Pažaidus, ančiuką ir visos aksesuarus patogu susemti rinkinyje esančiu indu ir laikyti pritvirtinus prie vonios sienelės. Ančiuką lengva valdyti net patiems mažiausiems – tereikia paspausti priekyje esantį mygtuką ir linksmybės prasidės! Žaislas lavina mažylio motoriką, akių-rankų koordinaciją, vaizduotę ir linksmina mažylį maudynių metu. Žaislas veikia su 4 x AAA/LR3 baterijomis. /// Reaktyviniu greičiu vonioje plaukiojantis ančiukas maudynes pavers tikru malonumu! Rinkinyje yra 15 ugniagesių tematikos aksesuarų ir priedų, kuriuos derindamas ir keisdamas mažylis ančiukui sukurs vis kitokį įvaizdį. Ančiukui plaukiant, jis šaudo vandens srovę. Sukinėkite ančiuko patranką ir kojas ir reguliuokite jo plaukimo kryptį! Pažaidus, ančiuką ir visos aksesuarus patogu susemti rinkinyje esančiu indu ir laikyti pritvirtinus prie vonios sienelės. Ančiuką lengva valdyti net patiems mažiausiems – tereikia paspausti priekyje esantį mygtuką ir linksmybės prasidės! Žaislas lavina mažylio motoriką, akių-rankų koordinaciją, vaizduotę ir linksmina mažylį maudynių metu. Žaislas veikia su 4 x AAA/LR3 baterijomis. /// Žaidžiant reikalinga suaugusiųjų priežiūra. Kad vaikas nenuskęstų, niekada nepalikite jo vieno vandenyje ar šalia jo. Visada patikrinkite vandens temperatūrą ir būkite šalia vaiko. Rekomenduojama vaikams nuo 2 metų. Reikalingos 4 x AAA baterijos (nepridedamas). Naudokite tik to paties arba lygiaverčio tipo baterijas. Įdėdami baterijas, nesumaišykite poliškumo ženklų. Maitinimo gnybtai neturi sukelti trumpojo jungimo. Nemaišykite senų baterijų su naujomis, taip pat standartinių (anglies-cinko) su šarminėmis. Nekraukite neįkraunamų baterijų. Prieš kraudami baterijas, išimkite jas iš žaislo. Baterijas kraukite tik prižiūrint suaugusiems. Išsekusias baterijas išimkite iš žaislo. Niekada nemeskite/neišmeskite baterijų į ugnį, nes jos gali sprogti arba išsilieti. Jei paukščiukas tinkamai neatlieka savo funkcijų arba visai neskleidžia garsų, pakeiskite jo baterijas! Prieš duodami žaislą vaikams, pašalinkite visas pakuotės medžiagas. Turinys, įskaitant detales ir spalvas, gali skirtis nuo pavaizduoto ant pakuotės. Išsaugokite šią informaciją bei kontaktus.

Оттенок или детали дизайна изделия могут отличаться от представленных на фотографии. В описании не обязательно указаны все характеристики товара. В исключительных случаях остатки на складе и в интернет-магазине могут не совпадать, и возможно, что сроки доставки могут отличаться от указанных при оформлении заказа и/или мы не сможем выполнить ваш заказ или сможем выполнить только часть вашего заказа (в этом случае Покупатель должен быть немедленно проинформирован).

CE CE mаркировка - это заявление производителя продукта о том, что он соответствует требованиям директив Европейской комиссии, которые к нему относятся.

Техническая спецификация
  • Код товара: 102765
  • Производитель: YOOKIDOO
  • возраст Месяцы: 12 +
Комментарии
Вам может понравиться