Robotas BLUE ROCKET Sunkvežimis

-2,93€
Robotas BLUE ROCKET Sunkvežimis
Padidinti+
55,62€
58,55€
Sutaupote: 2,93€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Smagiai leisk laiką ir programuok sunkvežimį-robotą;

Tai transporto priemonė, smagiu, paprastu ir originaliu būdu supažindinanti su programavimo pagrindais ir technologijomis;

Žingsnis po žingsnio sek instrukciją ir atsuktuvu surink savo išskirtinę nuotoliniu būdu valdomą transporto priemonę;

Robotas turi 2 žaidimo režimus (programavimą ir nuotolinį valdymą), daugiau kaip 70 detalių, net 50 smagių užprogramuojamų veiksmų, 2 elektrinius režimus, LED švieseles, elektroninę mikroschemą, garsus ir tyrinėjimo režimą;

ĮSPĖJIMAS! Netinka vaikams iki 3 metų amžiaus. Sudėtyje yra smulkių dalių. Pavojus užspringti. Išsaugokite pakuotę ir jos informaciją, kad galėtumėte pasinaudoti ateityje.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 102674
  • Gamintojas: BLUE ROCKET
  • Amžius: Metai: 7 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti