Bestway plaukimo akinių rinkinys 7+ 26034

-38%
Bestway plaukimo akinių rinkinys 7+ 26034
Padidinti+
4,99€
7,99€
Sutaupote: 3,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

"Bestway® Aquanaut Essential" akinių rinkinys tikrai pasiteisins per pirmąsias plaukimo pamokas. Jis buvo sukurtas atsižvelgiant į mažųjų patogumą ir saugumą užsiėmimų baseine metu. Puikų plaukimo rinkinį kiekvienam povandeninių pramogų mėgėjui sudaro akinių pora, nosies spaustukas ir ausų kamštukų pora bei dėklas. Šiame rinkinyje yra viskas, ko reikia, kad puikiai praleistumėte laiką vandenyje tyrinėdami povandenines paslaptis! Šis rinkinys tinka vaikams nuo 7 metų, o dėl reguliuojamų dirželių jis lengvai prisitaikys prie naudotojo galvos. Akiniai pagaminti iš polikarbonato, padengti apsauga nuo UV spindulių, apsaugančia vaiko akis nuo aštrių saulės spindulių nardant ir nardant vandenyje, turi minkštus, patogius akių kaušelius, todėl patogiai laikosi ant vaiko veido ir apsaugo nuo vandens patekimo. Lengvas, lankstus nosies spaustukas ir minkšti, patogūs ausų kištukai yra specialiai sukurti taip, kad į juos nepatektų vanduo.

Akinių privalumai:
- Idealiai tinka 7+ metų vaikams
- Akinių lęšiai padengti nuo UV spindulių apsaugančia danga
- Minkšti, patogūs akių kaušeliai
- Visiškai reguliuojamas nosies tiltelis ir silikoninis galvos dirželis
- Lengvas, lankstus nosies spaustukas ir minkšti, patogūs ausų kištukai specialiai sukurti taip, kad į juos nepatektų vanduo
- Pagaminti iš medžiagų be latekso

Į komplektą įeina:
- 1 pora akinių,
- 1 nosies tiltelis,
- 1 ausų kištukų pora,
- 1 laikymo maišelis

Rinkinys pagamintas iš medžiagų be latekso, kad būtų užtikrintas didesnis saugumas.
Taigi, kad ir koks būtų kitas jūsų vaiko nuotykis vandenyje, jis bus saugus plaukiodamas ir pliuškendamasis visą dieną! Su akiniais vaikas galės laisvai nardyti, pliuškentis vandenyje stebėdamas povandeninį pasaulį.

Su akiniais vaikas galės laisvai nardyti, pliuškentis vandenyje stebėdamas povandeninį pasaulį.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 121939
  • Gamintojas: Bestway
  • Amžius: Metai: 7 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti