Bestway plaukimo kaukė su vamzdeliu 3+ 24036 Yellow

6,77€
13,99€
Sutaupote: 7,22€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

"Bestway" "Crusader Essential Snorkel" kaukių rinkinys sukurtas atsižvelgiant į povandeninių kelionių mėgėjus. Kaukė skirta
vaikams nuo 3 metų, dėl reguliuojamų dirželių ją bus galima lengvai pritaikyti prie dėvinčiojo galvos.
Permatomas kaukės lęšis pagamintas iš polikarbonato, padengtas UV spindulių danga, jis apsaugos jūsų vaiko akis nuo aštrių
saulės spindulių. Ji puikiai tinka naudoti vandenyne ar kiemo baseine. Specifikacijos: Tai yra puikus akinių apsaugos nuo saulės ir saulės spindulių rinkinys: Nepralaidus kraštas užtikrina, kad kaukė saugiai ir patogiai priglustų prie vaiko veido, į jį nepatenka vanduo. Visiškai reguliuojamą galvos dirželį galima reguliuoti ir atlaisvinti, kad kaukės dydis būtų idealus.

Produkto aprašymas:
- Polikarbonato lęšiai su UV spindulių apsauga
- Minkštas, patogus vamzdelio kandiklis
- Visiškai reguliuojamas dvigubas galvos dirželis
- Nėra pridėta latekso

 

Į komplektą įeina:
- kaukė
- vamzdelis su minkštu, patogiu kandikliu.

"Crusader Essential" kaukė, taip pat ir vamzdelis, pagaminti iš medžiagų be latekso, kad būtų užtikrintas didesnis saugumas.
Taigi, kad ir koks būtų kitas jūsų vaiko nuotykis vandenyje, jis bus saugus plaukiodamas ir pliuškendamasis visą dieną! Su kauke vaikas galės laisvai nardyti, pliuškentis vandenyje stebėdamas povandeninį pasaulį.

Su kauke vaikas galės laisvai nardyti, pliuškentis vandenyje stebėdamas povandeninį pasaulį.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 121937
  • Gamintojas: Bestway
  • Amžius: Metai: 3 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti