Bestway plaukimo akiniai 3+ 21002 Mėlyni

-57%
Bestway plaukimo akiniai 3+ 21002 Mėlyni
Padidinti+
1,74€
3,99€
Sutaupote: 2,25€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

"Bestway Hydro Swim Lil' Lightning Swimmer" akiniai puikiai tinka pirmosioms plaukimo pamokoms. Jie sukurti atsižvelgiant į mažiausių vaikų patogumą ir saugumą užsiėmimų baseine metu.
Minkštas, prigludęs korpusas apsaugo vaiko akis, o plataus kampo lęšiai užtikrina puikų vaizdą. Visiškai reguliuojamas nosies tiltelis ir silikoninis galvos lankelis užtikrina, kad akiniai puikiai priglustų prie vaiko galvos.

"Lil' Lightning Swimmer" akinių privalumai:
- minkštas ir puikiai prigludęs apvadas
- užtikrina platų matymo kampą
- lęšiai su UV filtru
- visiškai reguliuojamas nosies tiltelis ir silikoninis dirželis
- be latekso
- skirti vaikams nuo 3 metų

.

Dėl didesnio saugumo rinkinys pagamintas iš medžiagų be latekso.
Taigi, kad ir koks būtų kitas jūsų vaiko nuotykis vandenyje, jis bus saugus plaukiodamas ir pliuškendamasis visą dieną! Su akiniais vaikas galės laisvai nardyti, pliuškentis vandenyje stebėdamas povandeninį pasaulį.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 121918
  • Gamintojas: Bestway
  • Amžius: Metai: 3 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti