Paspiriamoji mašinėlė MLT3422 Balta

-38%
Paspiriamoji mašinėlė MLT3422 Balta
Padidinti+
65,58€
105,00€
Sutaupote: 39,42€
Ši prekė yra parduotuvėje Kalvarijų g. 151, Vilnius. Žiūrėti žemėlapyje

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Dėl ypatingos konstrukcijos važiavimą galima pritaikyti vaiko amžiui. Trys variantai leis linksmintis tiek jauniems, tiek vyresniems, savarankiškesniems vaikams. Visi elementai gali būti laisvai pritvirtinti, atsižvelgiant į vaiko amžių. Dėl šio funkcionalumo žaislas „auga kartu su vaiku“. Multimedijos vairas su tikru sertifikuotu logotipu yra tikras malonumas jauniems vairuotojams. Ant vairo yra muzikinis skydelis su mygtukais melodijoms. Dėl specialios „kojos“, kuri yra sumontuota ant galinės važiavimo dalies, vaikas yra visiškai saugus. Jis blokuoja transporto priemonės apvirtimą, o pavojingoje situacijoje blokada remiasi į žemę ir stabilizuoja važiuojančią transporto priemonę. „MERCEDES“ licencija garantuoja puikų automobilio atkūrimą ir aukštą naudojamų medžiagų kokybę. Šviestuvai, grotelės ir net ratlankiai yra stilizuoti kaip tikruose automobiliuose! Dėl to važiuojantis žaislas pritraukia dėmesį ir greitai tampa mėgstamiausiu žaislu namuose ir pasivaikščiojimų metu. Jaunesniems vaikams geriau pritvirtinti bėgius ir atramas kojoms, kad jie nenukristų. Jei vaiko ūgis neleidžia jam atsistumti atgal, išskirkite kojų atramas. Mažylis ant jų galės patogiai atremti kojas, todėl vairuodamas jis jausis saugiai ir patogiai. Su rankena galite visiškai kontroliuoti važiavimo greitį ir kelią. Atsižvelgiant į poreikius, rankeną galima išardyti, kad gautumėte klasikinį važiavimą, kurį labiau linkę pasirinkti vyresni vaikai. Ant rankenos yra papildomas laikiklis Jūsų ar Jūsų mažylio mėgstamam gėrimui. Jei mažylis žemę pasiekia kojomis, galite nuimti bėgius ir kojų atramą, leisti jam laisvai važiuoti. Po sėdyne yra erdvus laikymo skyrius, kuriame tilps jūsų mėgstami žaislai ir lobiai, rasti per pasivaikščiojimus.

Vaiko amžius: 3+;

Saugi, stabili ir patvari konstrukcija;

Gebėjimas pritaikyti važiavimą pagal amžių;

Rankena važiavimui;

Multimedijos vairas;

Sulankstomi apsauginiai bėgiai;

Laikymo skyrius po sėdyne;

Kojų atramos;

Apsaugos nuo apvirtimo elementas;

Bendras svoris: 3 kg;

Leistina apkrova: 25 kg.

 
 

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti