Palapinė - tipi MLT1122 Balta/pilka

-42%
Palapinė - tipi MLT1122 Balta/pilka
Padidinti+
29,99€
50,99€
Sutaupote: 21,00€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Palapinė yra puiki dovanų idėja, garantuojanti geras linksmybes visiems. Visi vaikai mėgsta slėptis, statyti namus ir kitas konstrukcijas, kuriose vyksta didžiulis jų nuotykis. Indijos TIPI dėka jie turės galimybę patekti į indų ir kaubojų pasaulį, kur linksmybės nesibaigs. Dėl grindų, pagamintų iš patvarios medžiagos, palapinė taip pat veiks sode. Nieko nėra geriau nei linksmintis gryname ore, dėl TIPI dydžio linksmybėse gali dalyvauti visi. Palapinė greitai taps Jūsų mėgstamiausiu žaislu. Pats palapinės surinkimas užtruks ne ilgiau kaip 10 minučių, pakanka medinius stulpus sujungti ir tinkamai surišti viršuje. Pasibaigus žaidimui, Jūs galite surinkti konstrukciją vienu judesiu ir dėl mažo dydžio galite lengvai ją laikyti net spintelėje.

 

Amžius: nuo 3 metų;

Tinka žaisti namuose, sode ar terasoje;

Greitas surinkimas;

Medinė rėmo konstrukcija;

Sudedamas įėjimas + langas;

Audinys: 100% poliesteris;

Rėmas: medinis;

Sertifikatai: CE, EN71, SGS;

Matmenys: 120 x 120 x 160 cm.

 

 

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti