Muzikinis tualetinis puodukas JOK PTP02191

-33%
Muzikinis tualetinis puodukas JOK PTP02191
Padidinti+
44,99€
66,99€
Sutaupote: 22,00€

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Vaikams nuo 6 mėn. Šis puodukas padės išmokti Jūsų vaikučiui naudotis tualetu savarankiškai. Uždengus puoduką dangčiu, ant jo galima ir atsistoti. Išlaiko iki 90kg svorio. Kiekvieną kartą po sėkmingo „atlikimo“, vaikutis yra apdovanojamas šaunia melodija. Yra 4 skirtingos melodijos. Tai paskatina ir padrąsina mažylį. Puodukas lengvai valomas, o pagrindas neslidus. Puoduko indas nusiima. Puoduko lankas taip pat nusiima, kad būtų galima jį uždėti ant įprastinio tualeto;

pagrindo aukštis 20 x plotis 35 x ilgis 32 cm;

aukštis iki atlošo 43 cm;

didžiausia apkrova 90 kg.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti