Pliušinis triušis JOK su projektoriumi PINK PTP03459

-11%
Pliušinis triušis JOK su projektoriumi PINK PTP03459
Padidinti+
24,99€
27,99€
Sutaupote: 3,00€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Žavingas rožinis triušis yra tinkamas kiekvienam naujam šeimos nariui. Daugiafunkcinis žaislas augs kartu su vaiku. Triušis pagamintas iš rausvos, malonios liesti medžiagos. Interaktyvios funkcijos dėka triušis bus nepakeičiamas draugas užmigdantis kūdikį. Prislopinta šviesa, atsirandanti iš žaislo pilvo, švelniai pasklis po kambarį, prasklaidydama tamsą. Prislopinta šviesa būna keturių ramių spalvų: mėlyna, raudona, žalia, rožinė. Triušis labai malonus ir subtilus, jį visada galite turėti su savimi be jokių problemų. Projektorių galima visiškai nuimti nuo žaislo, todėl jį daug lengviau valyti. Šviesos efekto ir muzikos trukmė yra 30 minučių. Triušis miegančiajam bus puikus gražių sapnų sergėtojas. Jis gali tapti geriausiu mažylio vaikystės draugu, lydinčiu jį kiekviename žingsnyje.

 

Skirtingos melodijos;

Apšvietimo spalvos keitimas;

Garsumo mažinimas/didinimas;

Natūralūs garsai (širdies plakimas, miško garsas, gamtos vandens garsas);

Maitinimas 3 X AAA baterijomis (nepridedamas);

Matmenys: 25 x 20 x 14 cm.

 

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 91423
  • Gamintojas: JOK
  • Amžius: Mėnesiai: 0 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti