Medinės dirbtuvės vaikams KX su įrankiais Savadarbis

54,99€
83,99€
Sutaupote: 29,00€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Kiekvienam meistrui reikia įrankių. Gražus, didelis, medinis rinkinys taps kiekvieno mažo „pasidaryk pats“ entuziasto svajone. Atsuktuvai, plaktukas, varžtai, lentynos - tai visi elementai, reikalingi profesionalioje dirbtuvėje. Maža lenta bus papildoma atrakcija ir leis jums parašyti veiksmų planą ar nupiešti projektą. Puikus žaislas, kuris nukels vaiką į suaugusiųjų pasaulį ir leis jam atlikti tikro „rankininko“ vaidmenį. Didelį džiaugsmą vaikui suteiks galimybė neribotai gręžti, kalti vinis ir pjauti. Lentelėje bus nustatyta žaidimų zona, kurios dėka apsaugosite baldus ir sienas nuo galimo nedidelio sugadinimo. Be to, dėl to, kad tvarka yra pagrindas, lentelė paskatins vaiką išlaikyti švarią darbo vietą. Pasirūpinkite tinkamu mažylio vystymusi! Dirbtuvės yra ne tik puiki pramoga, bet ir mokymosi bei tobulėjimo forma. Varžtų sukimas, pjovimas yra puikus būdas pratinti rankinius įgūdžius. Be to, žaislas skatina loginį mąstymą ir skatina kūrybinį mąstymą. Linksmybės prasideda nuo surinkimo. Pakvieskite vaiką kartu surinkti žaislą, jis tikrai bus laimingas ir lavins gebėjimą bendradarbiauti tuo pačiu metu. Dirbtuvės yra puikios, įdomios ir tiks kaip dovana mažam įrankių entuziastui.

Medžiaga: medis;

Dirbtuvės: 45 x 26 x 67cm;

Stalviršio aukštis (matuojamas nuo grindų): 37 cm;

Pakuotė: 31 x 59 x 8 cm.

 

 

 

 

 

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti